RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
3eveld site banner.jpg header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
25-4

22 MEI STOERE JONGENS E - F CLINIC

Wij nodigen jullie uit voor de waanzinnig Hockey clinic speciaal en alleen voor stoere jongens in de E en F (dus verboden voor meisjes!!!).
Kom samen met je teamgenoten en neem ook je vrienden die nog niet op hockey zitten mee. Dit is je kans om ze te laten zien hoe ongelofelijk leuk en stoer Hockey is.
Het enige dat je moet doen is je inschrijven door je naam en je leeftijd te mailen aan MC@tempo34.nl Geef ook de namen en leeftij
Lees meer...

Algemeen
24-4

14 MEI DAMES 1 3E VELD CLINIC

Op 14 mei geeft Dames 1 een clinic om geld in te zamelen voor het derde veld. De clinic is voor kinderen uit de F t/m de B jeugd ( ook voor keepers !! ).
Voor 20,- euro per kind krijgen de kinderen van 12:00 tot 16:00 uur een clinic en zorgen wij tussendoor voor wat te eten en te drinken.
Lijkt het jou leuk om mee te doen ? Wees er dan snel bij en schrijf je in. Er kunnen max. 200 kinderen meedoen. Je kan je aanmelden door een mail met je naam en je team naar sarahka
Lees meer...

Algemeen
10-4

KOOP EEN VIERKANTE METER KUNSTGRAS !

Tempo ’34 gaat voor het 3e kunstgrasveld!
Om dit veld te realiseren moeten we als club €50.000 inzamelen. Dit gaat niet vanzelf.
Naast de sponsorloop, het Derde veld diner en een jeugdclinic, kan jij of je bedrijf een of meerdere vierkante meters kopen. 
Een vierkante meter kost slechts €10,-.
Steun de club en koop snel jouw m2 kunstgrasveld op  www.tempo34kunstgras.nl  of aan de bar in het clubhuis.

Lees meer...

Algemeen
23-3

VOORINSCHRIJVING C/D KAMP VAN START

Over een paar maanden is het weer zover; de hockeykampen voor de D- en C-jeugd van Tempo ‘34. Aan het einde van jouw zomervakantie kan jij nog 3 dagen genieten op het prachtige terrein van Tempo´34 en zal je samen met jouw teamgenoten het seizoen op een sportieve manier starten. Dit jaar is er weer een leuk kampthema: ‘ Olympische Spelen’. Gebaseerd op het grootste en bekendste sportevenement van de wereld. Kom jij als Epke Zonderland of liever als Fatima Morieiro de Melo naar
Lees meer...

Bekijk meer nieuws