RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Evenementen
23-5

28 MEI SUPER SUNDAY & E/F CLINIC

Zondag 28 mei bruist van de activiteiten. Alle seniorenteams spelen thuis, Volvo Mobility Centre is aanwezig met de snelheidsmeter en er is een clinic voor de E- en F jeugd. Opgeven voor de clinic is nog steeds mogelijk.
Vinden jullie het leuk om nieuw trucs te leren en je techniek te verbeteren? Dan is dit je kans!
MC1 van HcRotterdam gaat een clinic verzorgen op jullie vereniging! Tijdens deze clinic zullen jullie een onwijs gave training krijgen, verzorgt door meiden
Lees meer...

Hockey algemeen
23-5

HOCKEYTECHNIEK ZOMERWEKEN

Verveel jij je ook zo tijdens de zomervakantie? Vind jij de zomervakantie ook zo lang duren? Ben je toe aan iets sportiefs? Wil je veel liever bezig zijn met je hockeystick, lekker op de hockeyclub aan de slag en op een leuke manier werken aan je techniek? Hou je van hockey?? Kom dan naar één van de "Hockeytechniek Zomerweken" op de velden van Tempo '34 !
In de periode van 31-7 t/m 18-8 houden we drie "Hockeytechniek Zomerweken" voor kinderen van 6 t/m 14 jaar (2e jaars C
Lees meer...

Algemeen
21-5

C/D KAMP 2017

De voorber eidingen voor het jaarlijkse CD kamp zijn weer in volle gang. Alle C en D teams van komend seizoen zijn welkom op het kamp. De kinderen zullen drie dagen op het terrein van Tempo ’34 verblijven. Tijdens deze dagen zullen er trainingen, spelletjes en andere activiteiten uitgevoerd worden. Het thema van dit jaar is: "Griezelkamp.” Vergeet dus niet je griezeloutfit mee te nemen naar het kamp, misschien win je nog wel een prijs…
 
Data:
Het D kam
Lees meer...

Algemeen
19-5

VOLVO MOBILITY CENTRE KEERT 1E CLUBBONUS UIT

Mobility Centre heeft sinds eind 2016 een structurele samenwerking met Tempo’34. Er wordt een bonus van maar liefst € 1.000 uitgekeerd aan de club zodra een Tempo’34-lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij Mobility Centre. Clublid Edwin van Zanten zorgt voor de eerste clubbonus en is sinds een aantal weken de trotse eigenaar van de V60 Nordic +.
Volvo Car Nederland is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hocke
Lees meer...

Bekijk meer nieuws