RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
26-10

STEM OP ONZE CLUBHELD 2016

Je kent ze vast want elke vereniging heeft ze. Helden die al hun tijd geven voor de club. Voor jullie. Vanuit hun hart.  De verkiezing van Clubheld 2016 is van start gegaan en u iteraard hebben we ook iemand van onze club genomineerd. Stem allemaal op Brenda Lindeman van de barcommissie.  Met jouw stem maakt de club kans op 10.000,-- euro. Zelf maak je dan ook nog eens kans op een Ford Fiesta. Stemmen kan van 26 oktober t/m/ 16 november op  www.clubheld2016.nl  .&nb
Lees meer...

Algemeen
24-10

FEESTELIJKE OPENING 3E VELD

Op zaterdag 22 oktober is het 3 e kunstgrasveld van hockeyvereniging Tempo ’34 feestelijk geopend.
’s Ochtends had het bestuur en de Jongste Jeugd zich verzameld om onder grote belangstelling na het doorknippen van een lint ballonnen op te laten. Na deze handeling waren er verspreid over de dag allerlei activiteiten. De Jongste Jeugd begon met shoot outs en na een lekkere lunch kreeg deze groep een clinic om hun hockeyvaardigheden bij te spijkeren.
Voor de jeugd teams van
Lees meer...

Algemeen
17-10

INTERLAND OP TEMPO

Afgelopen maandavond, 17 oktober, speelden MC3 en ME2 hun eerste interland tegen meiden van de Engelse Highgate Private School uit Londen. Beide wedstrijden werden met winst voor Tempo afgesloten. Daarna werd er gezellig samen in het clubhuis gegeten.
Lees meer...

Algemeen
2-10

ONLINE GROTECLUBACTIE LOTEN KOPEN

Op 1 oktober is de Grote Clubactie van start gegaan. Wist u dat u ook online loten kunt kopen ? Ga naar : https://www.clubactie.nl/actie/RGHCTempo34 Van elk verkocht lot gaat er 80% rechtstreeks naar de clubkas. Uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen. Hoofdprijs van de loterij is € 100.000, 2e prijs Auto Volkswagen Up, 3e prijs Reischeque luxe Campingvakantie Vacanselect t.w.v. € 2.500 en nog veel meer.
Lees meer...

Bekijk meer nieuws