RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
23-2

APRÈS SKI FEST

Vrijdag 17 maart vindt het Tempo '34 Après Ski Fest plaats, Sankt Tempo Am Arlberg! voor alle Tempo leden met DJ's Qu3ntin & Michael Meijer. Kijk voor meer info in de bijlage.
Servus!  Anton und Heidi von Die Veranstaltung Ausschuss (TEC) und Der Sponsor Ausschuss
Lees meer...

Algemeen
23-2

RABO EUROHOCKEY CHAMPIONSHIPS 2017

Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Bij de mannen zijn Oostenrijk, België, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Polen en Nederland gekwalificeerd. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen België, Tsjechië, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Schotland en Nederland.
Als vereniging natuurlijk het moment om met een grote groep het EK te bezoeken! Graag attenderen we jullie dus
Lees meer...

Algemeen
23-2

HULDIGING ZAALKAMPIOENEN & SPONSORBIJEENKOMST

Op 17 maart barst het clubhuis van Tempo uit zijn voegen van de activiteiten. We trappen af met een lezing van hockey-international Hidde Turkstra voor onze sponsoren en andere belangstellenden. Hierna zetten we Dames3, MC1, MC4 en JD1 in het zonnetje. Zij zijn zaalkampioen geworden en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Het feest kan daarna pas echt losbarsten op het richtiges Après Ski Fest.
Lees meer...

Algemeen
21-2

FAMILIETOERNOOI 2017

Na de succesvolle familietoernooien van de afgelopen jaren, ook dit jaar weer een familietoernooi op Tempo !! Noteer vast de datum in je agenda: Hemelvaartsdag 25 mei !! Er zal weer recreatief gespeeld gaan worden in 8-tallen. Verzamel je familie, vrienden, kennissen of teamgenoten en geef je team voor 11 mei op door een mail te sturen naar:
familietoernooi@tempo34.nl

Vermeld daarin je teamnaam, (aantal) teamleden en de leeftijden. Nader info over dee
Lees meer...

Bekijk meer nieuws