RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 29 januari 2022
Tijd T/U Team Tegen team
11:20 Uit Jongens 6E1-zaal G.H.C. RAPID J6E1

zondag 30 januari 2022
Tijd T/U Team Tegen team
15:10 Thuis Heren 1-zaal G.H.C. RAPID H1
Laatste nieuws
TC
16-1

Hervatting veldtrainingen nav laatste persconferentie

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s) van jeugdleden,
In navolging op de berichtgeving van afgelopen dinsdag en de persconferentie van vrijdag, kan met ingang van zaterdag 15 januari iedereen (jeugd én volwassenen) zowel binnen als buiten sporten én onderling binnen de eigen vereniging wedstrijden spelen. Er geldt daarbij geen eindtijd meer.  
Voor de senioren mogen de trainingen vanaf aankomende maandag 17 januari weer hervat worden op de reguliere
Lees meer...

Algemeen
19-12

nieuwe coronamaatregelen per 19/12/2021Helaas heeft de persconferentie van gisteravond bekend gemaakt dat het sporten in competitie verband vanaf vandaag niet meer mogelijk is. Alle geplande wedstrijden tot  en met 14 januari zullen komen te vervallen. 


Voor de trainingen is de technische commissie op dit moment de mogelijkheden aan het onderzoeken hoe er op een verantwoorde manier invulling gegeven kan worden aan de nieuwe maatregelen. 
Zodra hier meer over bekend is za
Lees meer...

Algemeen
30-11

Informatie omtrent het zaalseizoen.

Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen heeft de KNHB besloten dat de zaalhockeycompetitie door gaat. Doordat sporten na 17:00 voorlopig niet is toegestaan heeft dit invloed op de trainingen en een aantal wedstrijden.
Helaas is er onvoldoende zaalcapaciteit vanuit de gemeente beschikbaar om voor 17:00 zalen te huren. Tevens is het voor de trainers niet mogelijk om voor die tijd training te geven in verband met andere (school en/of werk)verplichtingen.  Dit betekent dat alle
Lees meer...

Algemeen
27-11

extra maatregelen ingaande 28-11-2021

De persconferentie van gisteravond heeft helaas ook binnen het hockey nieuwe maatregelen gebracht. Deze maatregelen houden onder andere in dat er na 17:00 geen hockeytrainingen of wedstrijden meer gespeeld mogen worden. Dit geeft ons helaas geen andere mogelijkheid om alle trainingen voor komende week te annuleren.
Wij begrijpen dat dit uiteraard geen fijn bericht is nu de zaalcompetitie volgend weekend al begint. Het bestuur is op dit moment nog bezig met het verder uitwerken van d
Lees meer...

Bekijk meer nieuws