RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
24-6

versoepelingen vanaf 26 juni

Met veel plezier kunnen wij mededelen dat vanaf 26 juni er weer nieuwe versoepelingen zijn. Deze versoepelingen betekenen dat er weer toeschouwers op het terrein en naar de wedstrijden mogen komen kijken. Hieronder is te lezen wat vanaf 26 juni de nieuwe coronaregels zijn op de club, zowel binnen als buiten het clubhuis.


Buiten het clubhuis:
parkeren op het terrein is weer mogelijk  4 personen aan 1 tafel.  Geen eigen drankconsumpties toegestaan. &
Lees meer...

Accommodatie
21-6

Kleedkamers klaar na grootschalig verfproject!

Na het grootschalige verfproject in het clubhuis is zaterdag de laatste hand gelegd aan het verwerk in de kleedkamers. Onder leiding van Albin Goossen (H1) hebben een groot aantal vrijwilligers in de afgelopen maanden meegewerkt aan het mooier maken van onze club. De meeste van jullie hebben het resultaat in het clubhuis al kunnen bewonderen en nu de kleedkamers weer geopend zijn kunnen jullie hier ook een blik werpen op het verfresultaat. Bij deze willen we iedereen die heeft meegeholpen enorm
Lees meer...

(Super) mini's
14-6

Startweekend Hollywood 20 en 21 augustus! Kom jij Shinen?

STARTWEEKEND "Hollywood”
20-21 augustus
Kom jij ook shinen op de rode loper?


Wat?
Startweekend is HET feestelijke begin van het hockeyseizoen voor de jongste jeugd leden (Supermini’s, F en E) van Tempo’34. Vrijdag hebben we een disco, gaan we lasergamen en is er een bonte avond. Dus als je een leuk optreden wil doen, geef je dan op! ([email protected])
Als je wilt mag je ook een nachtje op de club slapen. We slapen in grote tenten. Als je nog niet t
Lees meer...

Jeugd
26-5

Wil jij samen met je vriendje/vriendinnetje hockeyen?

De aankomende tijd zullen er een aantal activiteiten worden georganiseerd voor kinderen van 5 t/m 10 jaar die willen kennis maken met hockeyen en onze jongste jeugdleden. Tijdens deze activiteiten zullen we veel nieuwe skills leren en leuke hockeyspellen spelen. 
We zullen onder anderen vriendjes en vriendinnetje training organiseren, clinics die worden gegeven door Heren 1 en Dames 1 en we zullen een hockeyfestival organiseren. 
Uw kind kan altijd mee doen, wel
Lees meer...

Bekijk meer nieuws