RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Laatste nieuws
TC
28-11

Reminder - Morgenavond 19.30 Zaalhockey informatie avond

HERINNERING - Morgenavond 19.30 Zaalhockey informatie avond
------------------------------------------------------------
Beste coaches (en anderen),
Woensdag 29 november van 19.30 tot 21:00 organiseren we de Zaal coach avond in het clubhuis. Een kort opfris moment over de belangrijkste spelregels, tactieken en technieken. Tevens een paar slimme en praktische coachtips. 
Wat komt er aan bod:
- Introductie zaalhockey: hoe zat het ook al
Lees meer...

Evenementen
14-11

Kerstballentoernooi op 15 december !

Tempo '34 Kerstballentoernooi 
De dagen worden weer korter en 's avond is het al snel donker, dus binnenkort is het dan ook weer tijd voor de gezelligste periode van het jaar: KERSTMIS! 
En dat betekent dat wij weer een kerstballen toernooi voor jullie gaan organiseren en wel op vrijdag 15 december!
Dus hoogste tijd om je kerstteam bij elkaar te roepen en samen ten strijde te trekken! In de jaren voor Corona was het toernooi altijd groot succes
Lees meer...

Accommodatie
3-11

Ingang terrein Tempo '34 verplaatst

Goedemiddag beste leden en ouders/verzorgers,

Zoals inmiddels bekend wordt er op Tempo ’34 heel hard gewerkt aan de parkeerplaats, fietsenstalling en het terrein om het clubhuis heen om de uitstraling nog verder te verbeteren.

De reguliere ingang van het terrein is daardoor op dit moment niet in gebruik en er een tijdelijke ingang, ongeveer ter hoogte van de dames kleedkamers, op dit moment in gebruik.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn dan hor
Lees meer...

Algemeen
23-8

Bar Commissie breidt uit – Barhoofd voor zaterdag(en) gezocht

De Bar Commissie gaat uitbreiden en de rolverdeling wordt aangescherpt, zodat het werk op meer schouders gedragen wordt. We willen dat de bar een nog belangrijker onderdeel wordt van de club, gezonder, maar ook nog gezelliger en leuker.
Daarom zijn we voor de zaterdag op zoek naar een barcommissie-lid of leden. Het is de bedoeling dat deze persoon of personen de leiding krijgt over de zaterdag(en). We zoeken mensen die een link hebben met de zaterdag, dus bijvoorbeeld iemand die
Lees meer...

TC
21-6

Trainingschema nieuwe teamindeling 20-21 juni en 27-28 juni

beste leden, ouder(s)/verzorger(s), 
Helaas bleek dat de mail met het trainingsschema in de nieuwe teamsamenstelling niet iedereen bereikt heeft. Onze welgemeende excuses daarvoor.  Daarom hierbij nogmaals via LISA: 
Zoals afgelopen zaterdag gecommuniceerd bij de nieuwe teamindeling, vindt u bijgaand het trainingsschema voor de komende twee weken, 20 en 21 juni en 27 en 28 juni. 
Nagenoeg elk team is voorzien van een trainer. Let op,
Lees meer...

Algemeen
22-8

Opzomerdag 26 augustus – Help jij mee?

Het seizoen gaat bijna beginnen en we willen graag een frisse start maken met het clubhuis en het terrein. Daarom organiseren we op zaterdag 26 augustus "de Opzomerdag".
We gaan het clubhuis grondig opruimen, schoonmaken en opknappen. En ook het buitenterrein krijgt de nodige aandacht. Uiteraard regelen we een broodje, borrelhapje en een drankje. We starten om 10.00 uur en eindigen de dag rond 17.00 uur. Zin om te helpen? Neem dan even contact op met Maarten via (technischmanager@tempo34
Lees meer...

Accommodatie
26-10

Parkeerplaats Tempo '34

Beste Leden en ouders/verzorgers,
Per aankomende maandag 30-10-2023 gaat het Sportbedrijf Rotterdam beginnen met de renovatie van het parkeerterrein op Tempo ‘34 en het asfalt om de club heen. De parkeerplaats wordt voorzien van nieuw asfalte rijbanen en mooie parkeervakken van grasbetonsteen, er komen meer verlichtingspunten voor meer veiligheid en het asfalt om de club heen wordt vervangen voor mooie tegels en er komt een nieuwe fietsenstalling. Het zal een frisse nieuwe uitstrali
Lees meer...