RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Clubinfo|Over de club

R.G.H.C. TEMPO ’34

 

Een gezelllige gemengde hockeyclub voor meer dan alleen hockey. De Rotterdamse Hockey Club Tempo '34 (opgericht: 6 oktober 1934), is een van de kleinste hockeyclubs van Rotterdam. De club ligt naast Metrolijn D ten zuiden van metrostation Slinge in Rotterdam aan de Verlengde Zuiderparkweg.

Op dit moment heeft de club rond de 500 leden en beschikt het over 3 kunstgrasvelden en 1 grasveld. De club heeft sinds de oprichting steeds zijn locatie op 'Zuid' weten te behouden en op dit moment is de club gevestigd aan de Zuiderparkweg naast de Manege Charlois.   

Tempo '34 is aangesloten als schoolsportvereniging in diverse wijken op Rotterdam Zuid.. 

We streven ernaar om naast het hockeyspel ook andere zaken te organiseren o.a.: 

- Familietoernooi op Hemelvaartsdag
- De Mininacht als start van het nieuwe seizoen voor de jongste jeugd
- Jeugdkampen van de C- en D-teams
- Sinterklaasfeest
- Kerstballentoernooi
- A/B en C/D toernooien
- Diverse T-dansants

HET TENUE

Het Wedstrijdreglement van de KNHB schrijft voor dat alle spelers en speelsters in het door de KNHB erkende wedstrijdtenue competitiewedstrijden moeten spelen. Dit is:

Dames
· Grijze rok (Reece)
· Wijnrood shirt met grijze mouw (Reece)
· Wijnrode kousen met witte ringen

Heren
· Grijze korte broek (Reece)
· Wijnrood shirt met grijze mouw (Reece)
· Wijnrode kousen met witte ringen


Conform de regelementen van de KNHB zijn spelers verplicht ALLE officiële competitiewedstrijden in het standaardtenue te spelen. Dit is het basistenue van de vereniging. Dit geldt ook voor ALLE uitwedstrijden, tenzij anders aangegeven. 
Alleen wanneer het standaardtenue in uitwedstrijden teveel lijkt op het tenue van de thuisspelende vereniging, dan past de bezoekende vereniging zijn/haar tenue (tenminste shirt en kousen) aan. Er wordt dan gebruik gemaakt van het reservetenue. Of dit het geval is, wordt door de wedstrijdsecretaris aangegeven in het wedstrijdschema en in LISA.

Het reservetenue betreft een wit shirt.  Indien een team verplicht met rugnummers speelt, dan dient ook het reservetenue te zijn voorzien van rugnummers.
Afwijkingen hieromtrent worden niet toegestaan door de KNHB.
 
 

 

Wat we verwachten van de ouders/verzorgers.

De hockeyvereniging kan alleen maar draaien met veel inzet van de ouders/verzorgers. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een bijdrage te leveren als coach of (hulp)trainer, spelleider, lid van een commissie of door te helpen bij het organiseren van activiteiten. Wij verwachten ook dat ouders/verzorgers op roulatiebeurt een bardienst draaien. Hebt u interesse om op enig gebied actief te zijn, neem dan vrijblijvend contact op met een van de leden van de Mini Commissie. Zij kunnen u meer informatie geven of doorverwijzen naar de juiste personen.

Gezien de leeftijd van de kinderen in de Jongste Jeugd verwachten wij betrokkenheid van de ouders/verzorgers. Bij trainingen en wedstrijden is er bij voorkeur altijd een van de ouders/verzorgers aanwezig. Dit is erg leuk voor het kind en bevordert ook zeker de gezelligheid rondom het team.

Hockey is een teamsport. Door afwezig te zijn tijdens trainingen of wedstrijden dupeer je je teamgenoten. Zorg er dus voor dat uw kind alleen in het uiterste geval een training of wedstrijd moet missen en meldt dit vooraf bij de trainer of coach.

Wij hebben sportiviteit hoog in het vaandel staan. Ouders/verzorgers en andere supporters laten zich nooit negatief uit over spelleiders, coaches of het getoonde spel. Enthousiast aanmoedigen is echter altijd goed.