RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Clubinfo| Reglementen

Tempo ’34 is een club waar leden op een sportieve en ontspannen manier kunnen hockeyen. Om het gezellig te houden is een aantal regels opgesteld voor een bezoek aan de Tempo ’34 . Hieronder vind je een overzicht van de algemene clubregels die bij Tempo ’34 gelden op het gebied van gedrag, bar, alcohol, roken, parkeren en de velden.

Spelen op kunstgras
Iedereen wil zo lang mogelijk genieten van het spelen op kunstgras, daarom:

- betreed het kunstgrasveld (KG) met schoon schoeisel.
- betreed het KG alleen met voor KG geschikt schoeisel.
- neem geen kauwgom of etenswaren mee op het KG.
- neem geen glaswerk mee op het KG.
- betreed het KG alleen voor officiële trainingen en wedstrijden.
- geen honden op het KG.
- betreed het KG alleen via het daartoe dienende toegangshek, klim niet over het hekwerk.
- gebruik het hekwerk niet als zitplaats .

Gedrag

Gedraag je op de accommodatie van Tempo ’34 positief, voorkom agressief gedrag, laat de scheidsrechter en/of tegenstander in zijn waarde, toon respect (gedraag je niet asociaal). Dit gedrag geldt ook als je Tempo ’34 elders vertegenwoordigt.

Clubhuis

In het clubhuis mag niet worden gerookt. Probeer langs de velden ook zo min mogelijk te roken. Tempo ’34 schenkt geen alcoholische drank aan jongeren onder de 18 jaar. Tempo ’34 schenkt alleen zwakalcoholische drank.

Drugs

Hard- en softdrugs zijn op onze accommodatie niet toegestaan. Leden die deze regel overtreden kunnen worden geschorst of het lidmaatschap kan worden beëindigd. In geval van handelen in drugs wordt aangifte gedaan bij de politie en wordt de toegang tot het terrein van Tempo ’34 ontzegd.

Honden

Honden meenemen mag op het Tempo ’34 terrein en in het clubhuis, mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

·Honden zijn altijd aangelijnd;

·Uitwerpselen worden opgeruimd;

Honden meenemen in het clubhuis mag, maar wordt ten sterkste afgeraden.

(Brom)fietsen / scooters, auto's & parkeren

Rijden op (brom)fietsen en scooters langs de velden, of in de nabijheid van het clubhuis is verboden. (Brom)fietsen / scooters in de fietsenstallingen plaatsen. Parkeren is voor eigen risico.