RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Inschrijvingsformulier R.G.H.C. Tempo'34

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze ledenadministratie. Er wordt op basis van uw gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt. Deze wordt naar u gemaild en kunt u uitprinten en per post versturen of faxen. Dit scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.

Vult u zorgvuldig alles in.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Belangrijke informatie
  WILT U BIJ EMAIL ADRES 2 HET ADRES INVOEREN VAN DIEGENE DIE DE FAKTUUR MOET ONTVANGEN BIJ KINDEREN B.V. HET ADRES VAN DE OUDERS OF INDIEN U HET ZELF BENT NOGMAALS UW EMAIL ADRES !!!!

 
Ervaring
   
   
Bekendheid Tempo34
   
Vrijwilligerswerk bij Tempo34
   
   
  (nummer: 1,02)  
Vakgebied
   
   
Vertel over uw hobby's
   
Trainers ervaring
   
   
Diploma's welke mogelijk in uw bezit zijn
   
   
   
Opmerkingen anders dan boven gevraagd
   
Einde inschrijf formulier
  Dit waren onze vragen, door op aanmelden te drukken bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u een 'opmaat' inschrijfformulier op uw scherm. Deze kunt u printen, ondertekenen en opsturen. Alvast dank voor de genomen tijd, er wordt na verwerking contact met u opgemomen Ledenadministratie R.G.H.C. Tempo34

 
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.