RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Clubinfo| Lidmaatschap Algemeen

NIEUWE LEDEN, WELKOM

Als u of uw kind graag wil gaan hockeyen dan kunt u zich hier onder aanmelden. Hockey is mogelijk voor iedereen vanaf 5 jaar. Bedenk wel dat hockey een teamsport is en dat dat verplichtingen met zich meebrengt qua aanwezigheid tijdens trainingen en wedstrijden. Tempo '34 is een gezellige, actieve vereniging met 80% jeugdleden. Voor diverse activiteiten zoals rijden naar wedstrijden, fluiten, bardienst, training en coaching wordt een beroep gedaan op de ouders.

De meeste nieuwe leden kunnen we aannemen voor de start van het nieuwe seizoen. Dan zullen de teams opnieuw ingedeeld worden en eventueel aangevuld worden met nieuwe leden. Dit zal plaatsvinden tussen half juni en eind augustus. Of er voor uw kind een plaats is zal afhangen van de plaatsen die er vrij komen in een leeftijdscategorie. Het lidmaatschap van Tempo '34 houdt automatisch in dat de leden kunnen deelnemen aan de door de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond) georganiseerde evenementen (wedstrijden). In de contributie van Tempo '34 zit een bijdrage die per verenigingslid aan de KNHB wordt afgedragen. Men is lid van Tempo '34 voor een heel verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni.

LID WORDEN

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Er wordt op basis van uw gegevens een inschrijf-formulier gemaakt. Door online op aanmelden te drukken bent u als proeflid ingeschreven en krijgt u een 'opmaat' inschrijfformulier op uw scherm. Deze kunt u printen, ondertekenen en opsturen naar: 


Ledenadministratie R.G.H.C. Tempo '34

Postbus 53088

3008 HB ROTTERDAM

Zonder dit ondertekende inschrijfformulier is de inschrijving NIET geldig. Als na 4 weken het getekende formulier niet is ontvangen, wordt uw inschrijving verwijderd. Het scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten. Het lidmaatschap betekent dat het lid zich onderwerpt aan de bepalingen van statuten en huishoudelijk reglement. Aanvrager en minimaal ouder/voogd verklaren kennis te hebben genomen en stelling zich garant voor contributie verplichtingen, zoals deze jaarlijks door de ALV worden vastgesteld.

Klik hier voor het inschrijfformulier


 

Niet genoeg geld? Toch sporten!

 

Wil jouw zoon of dochter sporten? Het Jeugdsportfonds Rotterdam betaalt het lidmaatschap van de sportvereniging als ouders dit niet kunnen.

 

Wat vergoedt het Jeugdsportfonds?

Het Jeugdsportfonds vergoedt voor kinderen één keer per jaar het lidmaatschap van de sportvereniging. Sportkleding en andere sportspullen worden niet door het Jeugdsportfonds Rotterdam vergoed.

 

Hoe vraag je Jeugdsportfonds aan?

Geef bij de gymleerkracht op school of bij schoolmaatschappelijk werk aan dat je jouw kind wilt laten sporten via het Jeugdsportfonds. Als je jouw legitimatiebewijs en inkomensgegevens laat zien, kan de leerkracht een aanvraag voor je doen. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen.

Neem binnen onze vereniging contact op met [email protected]  als je vragen hebt over het Jeugdsportfonds. Onze contactpersoon kan je vertellen hoe het Jeugdsportfonds werkt maar kan geen aanvraag voor je doen. Op de school van jouw kind kun je vragen wie deze aanvraag voor je kan indienen.


 


Ongevallenverzekering

Leden zijn via de club verzekerd voor medische kosten, voor zover deze niet door de eigen ziektekostenverzekering worden gedekt.

Schade melden via de collectieve ongevallenverzekering van de KNHB.

Op de site van de KNHB is meer informatie te vinden omtrent eventuele medische en/of tandheelkundige kosten - die niet wordt vergoed door de eigen ziektekostenverzekering - via de collectieve ongevallenverzekering van de KNHB te verhalen.

 

Tenue

Het Wedstrijdreglement van de KNHB schrijft voor dat alle spelers en speelsters in het door de KNHB erkende wedstrijdtenue competitiewedstrijden moeten spelen. Dit is:

Dames
· Grijze rok (Reece)
· Wijnrood shirt met grijze mouw (Reece)
· Wijnrode kousen met witte ringen

 

Heren
· Grijze korte broek (Reece)
· Wijnrood shirt met grijze mouw (Reece)
· Wijnrode kousen met witte ringen
 Waar kan ik mijn tenue kopen?

Eind januari heeft Intersport Doesburg in Carnisseveste haar deuren definitief gesloten. Ons clubtenue kunt u echter nog wel online blijven bestellen. U vindt de webshop in de linkerkolom van onze website versie voor tablet en computer. Maak hier uw persoonlijk account aan en zie meer producten die online verkrijgbaar zijn. We houden u op de hoogte over de verdere ontwikkelingen en verkrijgbaarheid van het Tempotenue.

Voor een directe link naar de webshop klik op het onderstaande logo.


Prijslijst Tempo’34:


Junior

adviesprijs

Junior

Tempoprijs

Senior

adviesprijs

Senior

Tempoprijs

Tempo wedstrijdshirt

€ 39,99

€ 36,00

€ 39,99

€ 36,00


Tempo wedstrijdshort

€ 24,99

€ 22,50

€ 29,99

€ 27,00


Tempo wedstrijdrokje

€ 27,50

€ 24,75

€ 29,99

€ 27,00


Tempo wedstrijdkousen

€ 13,50

€ 10,00

€ 11,50

€ 10,00


Tempo trainingspak

(incl. clublogo)

Reclame opdruk

€ 75,50

€ 68,00

€ 5,00

€ 83,00

€ 75,00

€ 5,00

 

 Mondbescherming

Per 1 augustus 2015 is het dragen van een mondbeschermer verplicht voor alle categorieën tijdens door de KNHB georganiseerde wedstrijden. Met de slogan ‘Wel zo slim: bitje in’ brengt de hockeybond in samenwerking met partner Interpolis de regelwijziging onder de aandacht.

Mondbeschermers bij sporten als hockey en boksen werken het best als ze op maat zijn gemaakt. Eenheidsmodellen uit de sportwinkel zijn onbetrouwbaar. Ze hebben doorgaans een matige pasvorm en daarnaast een geringe draagcomfort, waardoor vooral spraak en ademhaling sterk worden gehinderd.

Goede mondbeschermers moeten voldoende bescherming geven tegen de gevaren van de sport. De sporter moet het apparaat zonder hinder voor spraak en ademhaling kunnen dragen. Verder dient het elastisch, scheurbestendig, reuk en smaakloos te zijn. De gebruikte materialen mogen geen aanleiding geven tot allergieën en moeten bovendien goedkoop en makkelijk te maken zijn.

Verantwoorde mondbeschermers kunnen het best individueel worden vervaardigd. Immers in dat geval kan rekening worden gehouden met specifieke kenmerken van de tanden en kiezen van de speler, de vorm van zijn of haar kaken. Kinderen die nog hun tanden of kiezen wisselen, of die hun tanden laten rechtzetten door een orthodontist kunnen ook gebitsbeschermers dragen.