RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Vrijwilliger vacatures

 

Help jij onze club een succes te maken?

De vereniging is van ons allemaal en het succes maken we samen. Wil jij nog meer bijdragen aan de sfeer, het plezier en het succes van Tempo? Meld je dan aan als vrijwilliger voor 1 van onderstaande vacatures.

 

  • Sponsor commissielid / leden
  • Barhoofd(en) zaterdag

 

 

Sponsoring

Ben jij goed in het leggen van contacten, enthousiast en positief? Dan is de sponsorcommissie wellicht iets voor jou. Het is belangrijk voor onze verenging dat we een goede relatie opbouwen met bedrijven in de omgeving. Uiteraard om de club financieel te steunen, maar we willen ook graag meer terugdoen voor deze sponsors.

Op dit moment bestaat de sponsorcommissie uit 3 personen. We zoeken dus nog 1 iemand om het team compleet te maken. Ben je nieuwsgierig of wil je je direct aanmelden? Neem contact op met: Michiel ([email protected])

Tijdsbesteding: 4-8 uur per maand, eind van het seizoen mogelijk iets drukker


Bar-hoofd(en) zaterdag

Vanaf komend seizoen wil de barcommissie een nieuwe weg in slaan, met een nieuw plan en een nieuwe organisatie. Hiervoor zoeken we een barhoofd voor de zaterdag. Het doel is om meer verbinding te krijgen met alle leden, de club gezonder te maken en de bar weer écht een ontmoetingsplek te maken.

Als barhoofd ben jij degene die leiding geeft aan de vrijwilligers achter de bar en in de keuken. Tevens ben je het gezicht, de verbinding en mogelijk aanspreekpunt. Ook regel je de vrijwilligersplanning op de zaterdagen.

Heb jij een kind dat speelt op zaterdag en lijkt het je leuk om op zaterdagen het nieuwe plan te helpen verwezenlijken? Meld je dan aan bij: Maarten [email protected] of bel/app 0653625756

* Mogelijk is deze vacature 2-4x in te vullen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld om de zaterdag barhoofd bent.

Tijdsbesteding: Zaterdagen van 09.00-17.00, en 1x per week planning van 1 uur


Overig - Alle hulp is welkom

Wil jij helpen, maar herken je je niet in bovenstaande vacatures? Of kun je niet een heel seizoen, maar wil je wel af en toe iets doen? Meld je dan even bij Maarten [email protected] of bel/app naar 0653625756