RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg

Hockey| Recreanten

Hockeyen in een eerste team, in een recreatief team of in een beginnersteam. Bij Tempo '34 is het allemaal mogelijk, en op elk niveau.

 

TRIM/RECREANTENHOCKEY

Maandag recreanten
Elke maandagavond vanaf 20.30 uur kunnen ouders van jeugdleden zelf ook proeven aan het hockeyspel. Onder leiding van enkele ervaren hockeyers worden de elementaire technieken aangeleerd en kan men ook regelmatig meedoen aan wedstrijden tegen recreatieteams van andere verenigingen.

Voor wie: voor iedere man of vrouw die sportief is. Hockey ervaring niet noodzakelijk.

De maandag recreantengroep, zoals de groep binnen tempo wordt genoemd, bestaat momenteel uit ca. 25 personen. De verhouding man/vrouw is ongeveer 50%. Leeftijd tussen de 30 en 65 jaar.

Een belangrijk aspect binnen deze groep is het respecteren van beginnende hockeyers. Voor iedereen moet het leuk zijn. Of je nu jaren hebt gehockeyd of je begint net…geen probleem!

Ons motto: Kom eens langs in sportkleding. Probeer het en als je het leuk vindt sluit je dan aan. Heb je geen hockeystick: geen probleem, daar kunnen we je mee helpen.

Wil je meer weten over de maandagrecreanten email naar:

De betreffende commissie

 

WOENSDAGRECREANTEN
Naast het maandagavond recreantengebeuren is er op de woensdag avond van 21.00-22.30 uur, een trainingsavond voor de meer gevorderde recreant en veteraan.

Voornamelijk wordt er op deze avond een hockeypartij gespeeld met de aanwezigen.


Een uitstekend moment om de hockeyvaardigheden in de praktijk te blijven oefenen en je conditie op peil te krijgen/ houden.

 

Voor nadere info over deze  woensdagavond: Mail de betreffende Commisie

 

Voor het digitale inschrijfformulier klik hier

 

 

Voor het contributie overzicht klik hier