RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
19-1

1e KWART VELD 1 NIET BETREDEN

De storm is gaan liggen en dus tijd om de schade te inventariseren aan de ballenvangers. Het 1e kwart van veld 1 is afgezet en mag onder geen beding betreden worden ! Ook niet om doorgeschoten ballen op te halen. Laat die liggen; de vereniging haalt ze dan weg. Rest van veld 1 vanaf de balken is bespeelbaar; toegang uitsluitend via het hekje bij de loods. Veld 2 en 3 zijn bespeelbaar.
Lees meer...

Algemeen
18-1

VELDTRAININGEN AFGELAST VANWEGE STORM

Door de storm zijn de ballenvangers achter de goals op veld 1 en 2 omgewaaid. Het is verboden om op de velden te trainen zolang de situatie niet stabiel is.


Lees meer...

Algemeen
7-9

TRAINERS GEZOCHT

Houd jij van hockey en lijkt het jou leuk om ook anderen te leren hockeyen ? Dan is dit jou kans ! We zijn altijd op zoek naar nieuwe trainers voor de Jongste Jeugd en de Jeugd. De trainingen worden 1 à 2 keer per week gegeven. Is dit iets voor jou ? Neem dan voor meer informatie contact op met [email protected]
Lees meer...

Algemeen
7-9

OUD PAPIER

Wist u al dat u uw oud papier kwijt kan op onze vereniging ? Elke volle container levert de vereniging geld op dat we weer nuttig kunnen besteden. Dus neem de volgende keer als u naar de training of wedstrijd gaat uw oud papier mee. Gelieve lege dozen even plat te maken en geen plastic in de container te gooien.
Lees meer...

Bekijk meer nieuws