RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Trainingsavond Scheidsrechtersexamen

dinsdag 5 november 2019   |   19:30 - 22:00   |   Clubhuis RGHC Tempo '34
Op donderdag 17 oktober en 14 november wordt er weer een clubscheidsrechters examen gehouden om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Alle leden vanaf de B-jeugd die nog geen scheidsrechterskaart hebben worden hiervoor opgeroepen. De KNHB stelt de regel dat alle leden op hun 16e hun scheidsrechterskaart moeten hebben en geven aan om vanaf de B-jeugd hiermee te beginnen.
Als vereniging willen we ook de 2e jaars C jeugd motiveren om deze stap te gaan maken, hoe eerder je leert om als scheidsrechter op te treden des te beter dit is voor je spel en inzicht in de regels.

Op maandag/dinsdag 7/8/14/15 oktober en 4/5/11/12 november zijn er klassikale avonden met uitleg over de spelregels en het examen. We verzoeken de examendeelnemers in beide weken een avond te komen als aanvulling op hun voorbereiding voor het examen.
Op deze avonden kan je dus vragen stellen over de spelregels en het examen. Naast de uitleg over de stof zullen er ook vragen uit het examen besproken worden.

De deelnemers worden ook verzocht de e-learning module genaamd 'Drillster' te volgen in hun voorbereiding tot het examen, nieuwe deelnemers krijgen hiervoor per email een uitnodiging. Deelnemers die eerder voor het examen zijn uitgenodigd kunnen opnieuw inloggen in de e-learningomgeving. Toegang tot de e-learning 'Drillster' is een jaar geldig na eerste afgifte.
Deelnemers die langer dan een jaar geleden voor het laatst hebben ingelogd en daardoor nu niet meer in de e-learning ‘Drillster’ kunnen inloggen dienen een mail te sturen naar [email protected] zodat zij nieuwe inloggegevens kunnen ontvangen.

Heeft u als ouder interesse om het scheidsrechterexamen af te nemen meldt u zich dan aan via [email protected] Uiteraard bent u dan ook van harte welkom op de klassikale avonden ter voorbereiding op het examen.

p.s.: Mocht je een uitnodiging hebben ontvangen voor het examen maar heb je je kaart reeds in het bezit, geef dit dan door aan [email protected] door bij voorkeur een foto van je pas te mailen. Dan passen wij ons systeem aan en halen we je van de examenlijst af.