RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Laatste nieuws
Jeugd
25-5

Pinksterclinic door Kicks N Sticks, voor alle jeugdleden!

Pinksterclinic door Kicks N Sticks, voor alle jeugdleden!
Het seizoen is bijna over en de velden gaan er binnenkort uit. Tijd voor nog één laatste clinic! Op 2e pinksterdag is Kicks N Sticks op Tempo ’34 te vinden voor een toffe clinic  
Altijd al willen leren slepen? Schrijf je in voor de clinic en Kicks n Sticks leert jou verschillende nieuwe skills bij!

Wanneer: Maandag 1 juni op 2e pinksterdag

Lees meer...

Senioren
19-5

Maarten Broekhuizen aan de slag bij Tempo ’34 Dames 1


Tempo ’34 heeft een nieuwe trainer/coach aangetrokken voor Dames 1. Maarten Broekhuizen (30) neemt komend seizoen het stokje over van Aad Noordijk die de dames succesvol naar de 3e klasse heeft weten te promoveren. Maarten heeft veel ervaring in de top, onder andere Leonidas JA1, Dames 2 (Res. Overgangsklasse) en tot afgelopen jaar assistent-trainer/coach van Schiedam Dames 1 (Overgangsklasse).
‘Een goede klik, een goed plan van de club en een jonge groep in dames
Lees meer...

Accommodatie
17-5

Vervanging velden

We hebben goed nieuws te melden. De vervanging van veld 1 & 2 gaat definitief door! 
Na een zeer bevredigende uitkomst na onze BALV afgelopen januari is het bestuur van Tempo ’34 en Stichting Kalverpad een lastige periode ingegaan om de contracten rondom de velden rond te krijgen. Tot enkele weken geleden zag het er somber uit en was het überhaupt wel de vraag of we 2 watervelden konden realiseren. 
Daar is gelukkig verandering in gekomen. Volgens d
Lees meer...

Bekijk meer nieuws