RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
20-8

27 AUG. START TRAININGEN

Op dit moment zijn we druk bezig met de laatste invulling te geven aan het trainingsschema van komend seizoen. De trainingen op de club starten op maandag 27 augustus. In de LISA app zijn bij de teams de voorlopige trainingstijden zichtbaar. Het kan zijn dat hierin nog wat verschuivingen plaats vinden i.v.m. de beschikbaarheid van trainers en trainsters dus hou dit goed in de gaten. 
Lees meer...

Evenementen
18-8

JONGSTE JEUGD STARTWEEKEND - WILDE WESTEN

Vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september vindt het jaarlijkse Jongste Jeugd Startweekend plaats in thema 'Wilde Westen'. Alle ouders zijn hierover inmiddels geinformeerd. Mocht u geen mail hebben ontvangen, neem dan contact op via [email protected] .
Alle velden zijn vanaf vrijdag 31 augustus 15:00 uur niet beschikbaar.
Aansluitend op het Startweekend zaterdag 1 september vanaf 14:00 uur vindt de feestelijke in gebruikname van de overkapping plaats.
Wil
Lees meer...

Evenementen
12-8

BITJE HAPDAG Zaterdag 1 september

Bitje hapdag zaterdag 1 september
Bij een contactsport, zoals hockey, is het belangrijk om de tanden te beschermen. Sinds 2015 is het dragen van een hockeybitje zelfs verplicht gesteld door de KNHB.
Zaterdag 1 september van 13:00 tot 15:00 is het mogelijk om een op maat en 2laags tandartsbitje te komen happen. RGHC Tempo ’34 is hiervoor een nieuwe samenwerking aangegaan met een lokale tandtechnicus, namelijk Hoeksewaard Tandtechniek/Tandtechniek Laan op Zuid. Het bitje
Lees meer...

Accommodatie
9-8

Voetbaltrainingen Veld4

Vanwege de grote droogte is het de voetbalverenigingen niet toegestaan tot eind augustus op hun natuurgrasvelden te trainen.
Sportbedrijf Rotterdam heeft ons gevraagd of de voetbalverenigingen Egelantier Boys en FC Pretoria op ons natuurgrasveld, veld 4, mogen trainen.

Uiteraard hebben we dit toegestaan om deze verenigingen te helpen.

Lees meer op Rijnmond.nl
https://www.rijnmond.nl/nieuws/171667/Voetballers-van-Zuid-kunnen-terecht
Lees meer...

Bekijk meer nieuws