RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Laatste nieuws
TC
12-10

Herfstvakantie - geen trainingen voor jongste jeugd en jeugd

beste jeugdleden, ouder(s)/verzorger(s) van jeugdleden, 
Volgende week, vanaf maandag 18 tot en met vrijdag 22 oktober zijn er geen trainingen voor de jongste jeugd en jeugd in verband met de herfstvakantie. 
We zien graag iedereen maandag 25 oktober weer op en rond de velden. 
Fijne vakantie, 
Met sportieve groet, 
Technische Commissie RGHC Tempo '34   R.G.H.C. Tempo ‘34‘Voor meer
Lees meer...

Algemeen
28-9

Openingsweekend velden 9 en 10 oktober

Beste Tempoloverz, 
Het is tijd voor een feest weekend! Zaterdag 9 en zondag 10 oktober staat in het thema van TEMPO! De velden worden officieel geopend, er wordt gehockeyd, er wordt gegamed en er wordt gefeest. Op zaterdag is een clinic waarvoor je kan inschrijven via LISA en een feest in de avond waarvoor je een kaartje moet kopen (+ 2 introducés). Op zondag genieten van de hockeywedstrijden en andere activiteiten. 
We hopen jullie te zien op 9 en 10 ok
Lees meer...

Algemeen
23-9

Coronaupdate 23-09-2021 Bar open voor afhaal, clubhuis gesloten.

Beste Leden, ouders/verzorgers,
Per 25 september worden er weer een aantal landelijke maatregelen versoepeld/aangepast. Zo vervalt onder andere de 1,5 meter afstand als verplichting en zal er een aanpassing zijn in de horeca.
Wij als verenging zullen het clubhuis/de horeca per 25 september sluiten, echter de bar zal open zijn voor afhaal. Wij zijn tot de keuze gekomen omdat wij niet de capaciteit hebben om het coronatoegangsbewijs te scannen.
Wat houdt deze verandering precie
Lees meer...

Algemeen
16-9

Cees Vos benoemd tot Lid van verdienste

Gisteravond, aan het einde van de algemene ledenvergadering, is Cees Vos benoemd tot lid van verdienste van RGHC Tempo '34. Deze mooie mijlpaal heeft Cees te danken aan zijn inzet voor de club. Hij is onder andere onderdeel van de vrijdagploeg (al 8 seizoenen) waar hij voor een deel verantwoordelijk is voor het onderhoud van de club. De bouw van de overkapping is mede dankzij Cees van de grond gekomen. Daarnaast is Cees lid van de barcommissie waarbij hij minimaal 2x per week achter de bar te vi
Lees meer...

Bekijk meer nieuws