RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
7-5

Word jij onze nieuwe penningmeester?

Beste leden, ouders van Leden, 
Na 2,5 seizoen gaat Harrie Huisman, onze penningmeester, afscheid van ons nemen.
Ondanks Corona heeft Harrie samen met het bestuur bergen werk verzet. Naast het traject van de nieuwe velden heeft Harrie ook het financiële huishouden een stapje hoger gebracht.
 
Wij zijn nu opzoek naar iemand die het stokje van Harrie kan overnemen en ons verder kan helpen om Tempo financieel nog een stukje gezonder te maken.
Lees meer...

Jeugd
29-4

Belangrijk bericht over het ALLES BEHALVE HOCKEY TOERNOOI

BELANGRIJK!!! 
Het ALLES BEHALVE HOCKEY TOERNOOI wordt wegens omstandigheden verplaatst! Gelukkig heeft iedereen nu meer tijd om zich in te schrijven 😉    Inschrijfkosten zijn eemalig €5,- en inschrijven kan via deze link.
Was jij al ingeschreven? HELEMAAL TOP! Je hoeft niks te doen en we zien jou 24 Mei 🥳 
Had jij je ingeschreven voor het toernooi, maar kan je door de datumverschuiving niet meer komen? Geen probleem, stuur ons een
Lees meer...

Algemeen
20-4

Seizoen 2021/2022.

In voorbereiding op het nieuwe seizoen is het handig om te weten waar wij aan toe zijn bij het maken van de teamindelingen, het vastleggen van trainers en de inschrijving bij de KNHB.
Wij kijken ernaar uit om weer lekker te hockeyen, competitie te spelen en leuke activiteiten te organiseren voor onze leden. Op dit moment ziet het ernaar uit dat wij in september zeker weer zullen kunnen starten met de competitie en samen met de KNHB hopen wij dat ook de huidige competitie nog even kan wo
Lees meer...

(Super) mini's
8-4

Te gek meikamp - 3 & 4 mei - Kicks 'n Sticks

Te gek meikamp - 3 & 4 mei - Tempo '34
Binnenkort kan het weer, lekker hockeyen op een hockeykamp van Kicks n Sticks. Ben jij klaar voor twee dagen vol challenges, teamwork oefeningen en eindeloos hockeyplezier? Dan is dit kamp echt iets voor jou! Op 3 & 4 mei is het zover. Dit wil je voor geen goud missen dit voorjaar!
 
Doe mee aan de meettrainingen en check je resultaten in jouw persoonlijke digitale paspoort!  
We gaan op een veilige manier
Lees meer...

Bekijk meer nieuws