RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
23-2

VOORJAARSVAKANTIE

In de voorjaarsvakantie van 24 februari t/m 4 maart zijn er geen trainingen. Het complex is dan gesloten. Gezien de weersvoorspelling voor komende week met matige vorst kan er niet op de velden gespeeld worden. Teams die een oefenwedstrijd ingepland hebben komende week dienen contact op te nemen met de betreffende wedstrijdsecretaris over het al dan niet doorgaan en eventuele afgelasting.
Lees meer...

Algemeen
22-2

ME5 ZAALKAMPIOEN

Meisjes ME 5 zaalkampioen 2017/ 2018 haalt de lokale krant van Albrandswaard...hoe leuk is dit..... Gefeliciteerd meiden.
Lees meer...

Algemeen
22-2

ZAALKAMPIOENEN

De zaalperiode is nu achter de rug. Door alle teams is er lekker gespeeld en MB1 en MC3 zijn zaalkampioen geworden. Daarnaast zijn JC1, MC1 en MC2 op de 2e plaats geƫindigd. MC6, MD2, MD4 en Dames 2 zijn 3e geworden in hun poule. We willen alle teams feliciteren met deze mooie prestaties.
Lees meer...

Algemeen
18-2

SUCCESVOLLE WORKSHOP VOOR JEUGDTRAINERS

Vrijdag was de 2e workshop in het kader van train de trainer. Nadat de 1e avond in het teken stond van het programma van @thehockeyfactory gingen afgelopen vrijdag al onze trainers en trainsters o.l.v. Remco Hartgers het veld op voor een hoop praktische tips en trics voor het geven van een leuke en inspirerende training. In maart houden we sessies voor onze coaches en belangstellende ouders.
Lees meer...

Bekijk meer nieuws