RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Hockey algemeen
19-7

HOCKEYTECHNIEK ZOMERWEKEN - Update

Verveel jij je ook zo tijdens de zomervakantie? Vind jij de zomervakantie ook zo lang duren? Ben je toe aan iets sportiefs? Wil je veel liever bezig zijn met je hockeystick, lekker op de hockeyclub aan de slag en op een leuke manier werken aan je techniek? Hou je van hockey?? Kom dan naar één van de "Hockeytechniek Zomerweken" op de velden van Tempo '34 !
In de periode van 31-7 t/m 18-8 houden we drie "Hockeytechniek Zomerweken" voor kinderen van 6 t/m 14 jaar (2e jaars C
Lees meer...

Evenementen
7-7

25 AUGUSTUS BEESTENBENDE STARTWEEKEND

Voor alle E, F en Supermini's, save the date voor aankomend Beestenbende Startweekend. Vanaf vrijdag 25 augustus 19:00 uur tot en met zaterdag 26 augustus in de loop van de middag.
Laat Freek maar in het wild en je dierenplaatjes thuis. Wees het beste paard van stal of laat je lange leeuwenmanen wapperen. Vis niet achter het net of vind geen hond in de pot. Zorg dat je er'bij' bent! Want als de kat van huis is....ben je het haasje...
25-26 au
Lees meer...

Algemeen
7-7

TRAINERS GEZOCHT

Houd jij van hockey en lijkt het jou leuk om ook anderen te leren hockeyen ? Dan is dit jou kans ! We zijn voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe trainers voor de Jongste Jeugd. De trainingen worden 1 à 2 keer per week gegeven aan de F- en E jeugd. Is dit iets voor jou ? Neem dan voor meer informatie contact op via het emailadres:   [email protected]
Lees meer...

Algemeen
7-7

C/D KAMP 2017


De voorbereidingen voor het jaarlijkse CD kamp zijn weer in volle gang. En de inschrijvingen zijn geopend, na het succes van de voorgaande jaren en al jullie/onze gezelligheid hopen wij natuurlijk dat jij er ook bij bent. Vorig jaar zijn we ook begonnen met onze Instagram account waarop alle ouders, kinderen, opa’s en oma’s jullie en ons kunnen volgen. Wij als Cd-kampcrew moeten natuurlijk hip blijven dus vanaf dit jaar hebben we ook Snapchat, zodat we iedereen up-to-date kunnen
Lees meer...

Algemeen
30-5

RABOBANK CLUBTRIBUNE

Als club geven we al een ruim aantal jaren hockeytrainingen op scholen in de wijken Pendrecht en Tarwewijk. Met dit maatschappelijk betrokken project doen we mee aan deze actie van de Rabobank en maken daarmee kans op een eigen clubtribune voor een dag op het EK hockey in Amsterdam.
Lees meer...

Hockey algemeen
23-2

RABO EUROHOCKEY CHAMPIONSHIPS 2017

Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Bij de mannen zijn Oostenrijk, België, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Polen en Nederland gekwalificeerd. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen België, Tsjechië, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Schotland en Nederland.
Als vereniging natuurlijk het moment om met een grote groep het EK te bezoeken! Graag attenderen we jullie dus
Lees meer...

Algemeen
7-7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers. 
Met de realisatie van het 3e veld en de daarmee gepaard gaande aanwas van nieuwe leden hebben we meer dan ooit extra handen nodig. 
Met spoed is de club op zoek naar:
- Leden zaalcommissie voor de zaalhockeycompetitie
- Extra leden Jongste Jeugdcommissie
- Leden Technische commissie
- Ondersteuning penningmeester en administratie
Tevens willen we de bestaande commis
Lees meer...