RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
19-1

1e KWART VELD 1 NIET BETREDEN

De storm is gaan liggen en dus tijd om de schade te inventariseren aan de ballenvangers. Het 1e kwart van veld 1 is afgezet en mag onder geen beding betreden worden ! Ook niet om doorgeschoten ballen op te halen. Laat die liggen; de vereniging haalt ze dan weg. Rest van veld 1 vanaf de balken is bespeelbaar; toegang uitsluitend via het hekje bij de loods. Veld 2 en 3 zijn bespeelbaar.
Lees meer...

Algemeen
18-1

VELDTRAININGEN AFGELAST VANWEGE STORM

Door de storm zijn de ballenvangers achter de goals op veld 1 en 2 omgewaaid. Het is verboden om op de velden te trainen zolang de situatie niet stabiel is.


Lees meer...

Algemeen
7-9

TRAINERS GEZOCHT

Houd jij van hockey en lijkt het jou leuk om ook anderen te leren hockeyen ? Dan is dit jou kans ! We zijn altijd op zoek naar nieuwe trainers voor de Jongste Jeugd en de Jeugd. De trainingen worden 1 ├á 2 keer per week gegeven. Is dit iets voor jou ? Neem dan voor meer informatie contact op met [email protected]
Lees meer...

Algemeen
7-9

OUD PAPIER

Wist u al dat u uw oud papier kwijt kan op onze vereniging ? Elke volle container levert de vereniging geld op dat we weer nuttig kunnen besteden. Dus neem de volgende keer als u naar de training of wedstrijd gaat uw oud papier mee. Gelieve lege dozen even plat te maken en geen plastic in de container te gooien.
Lees meer...

Algemeen
7-7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers. 
Met de realisatie van het 3e veld en de daarmee gepaard gaande aanwas van nieuwe leden hebben we meer dan ooit extra handen nodig. 
Met spoed is de club op zoek naar:
- Extra leden Jongste Jeugdcommissie
- Leden Technische commissie
- Ondersteuning penningmeester en administratie
Tevens willen we de bestaande commissies uitbreiden zodat we meer continuïteit kunnen waarborge
Lees meer...