RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
30-9

Contributie-inning NIKKI

Samenwerking NIKKI
Het bestuur heeft besloten om de inning van de contributiegelden in samenwerking met NIKKI aan te gaan. NIKKI helpt en ondersteunt onze vereniging bij het innen en verwerken van de contributie inning. Betalingen kunnen worden gedaan via een iDEAL-betaallink welke u zult ontvangen via e-mail, sms of whatsapp.

Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij uw contributie via het NIKKI-systeem verwerkt. Belangrijk om te weten is dat NIKKI geen vervan
Lees meer...

Arbitrage
22-9

Opleiding tot clubscheidsrechter voor ouders en/of verzorgers

Beste ouders en/of verzorgers van onze jeugdleden,
Graag nodigt de club geïnteresseerde ouders uit voor de opleiding tot clubscheidsrechter. Ieder spelend lid van een vereniging moet vanaf 15 jaar zijn/haar scheidsrechter kaart halen, maar uiteraard is de vereniging ook altijd op zoek naar ouder-vrijwilligers die graag de wedstrijden van hun kinderen willen begeleiden of simpelweg meer willen leren over de spelregels.
Voor wie is de opleiding tot clubscheidsrechter ?

Lees meer...

Algemeen
4-5

MET SPOED GEZOCHT nieuwe Secretaris van Tempo'34?

Dus wil jij het ‘gezicht’ van R.G.H.C. Tempo ’34 zijn?
Vind je het leuk, naast je reguliere baan of bezigheden, om als secretaris aan de slag te gaan?
Is communicatie en netwerken je tweede natuur? Vind jij het leuk om iets voor Tempo’34 te betekenen en wil jij graag meebeslissen over de wegen die de vereniging inslaat?

Meld je dan nu aan als nieuwe Secretaris!
Naast dat je komt te werken met een enthousiast en energiek bestuur, staat Anneleen klaar om j
Lees meer...