RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
24-4

GEEN TRAININGEN OP KONINGSDAG

Op Koningsdag, vrijdag 27 april, zijn er geen trainingen.
Lees meer...

Algemeen
24-4

GEEN TRAININGEN IN MEIVAKANTIE

In de meivakantie, van vrijdag 27 april t/m zaterdag 12 mei, zijn er geen trainingen. Teams die toch willen trainen dienen zelf te zorgen dat ze toegang tot het complex hebben. Op zaterdag 5 mei spelen MA2, MB4 en MC5 nog wedstrijden. Op donderdag 10 mei is het Familietoernooi ingepland; de velden zijn dan bezet.
Lees meer...

Algemeen
23-4

KIJK LIVE HOCKEY ÉN STEUN ONZE CLUB !

Kijk live hockey én steun onze club! Stap nu over naar Ziggo
Ziggo zendt sinds dit seizoen wedstrijden uit de hockey Hoofdklasse live uit en op zondagavond zijn er samenvattingen van alle wedstrijden te zien. Dat wil je niet missen!
Stap nu over naar Ziggo, profiteer van snel internet en digitale televisie en kijk live Hoofdklasse hockey en samenvattingen van alle wedstrijden op zondagavond. Daarnaast krijg je nu 3 maanden lang korting op een pakket naar
Lees meer...

Algemeen
23-4

SPONSORKLIKS

RGHC Tempo '34 is een samenwerking aangegaan met Sponsorkliks!


Nu kan iedereen vanuit zijn/haar luie stoel onze mooie vereniging helpen aan extra sponsorinkomsten door via onderstaande link bestellingen te doen bij een groot aantal webwinkels, zoals Bol.com, Booking.com, Albert Heijn, Decathlon en vele vele anderen.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8680


Per webwinkel kunt u zien om welk percentage of bedrag het gaat
Lees meer...

Algemeen
11-4

WORD JIJ DE SHOOT OUT-KAMPIOEN VAN TEMPO’34?

A t/m D-jeugd van Tempo ’34 opgelet: het clubkampioenschap NK Shoot Out komt eraan!
 
Op zondag 13 mei om 10:00 uur is het zover. Dan zullen de beste hockey(st)ers van Tempo ’34 tijdens het clubkampioenschap Shoot Out strijden voor een plekje in de districtsfinale op 20 mei in Pijnacker. Hiervoor zullen de twee beste meiden, de twee beste jongens en de beste jongenskeeper en meisjeskeeper uit de A t/m D-jeugd (onder 17 jaar) geselecteerd worden.
 

Lees meer...

Algemeen
10-4

VACATURE WEDSTRIJDSECRETARIS JONGSTE JEUGD

Jan Henk Penninkhof legt zijn taak als wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd na 3 seizoenen aan het eind van dit seizoen neer en we zijn daarom op zoek naar iemand die het leuk vindt dit op te pakken.
De taken zijn:
1) het wekelijks inplannen van de wedstrijden op de beschikbare velden (nu relatief makkelijk vanwege het 3e veld), daarbij rekening proberen te houden met coaches die meerdere teams hebben.
2) wekelijks zorgdragen dat de digitale wedstrijdformulieren
Lees meer...

Algemeen
18-3

15-21 JULI C/D KAMP 2018

Beste jeugdleden en ouders,
 
De voorbereidingen voor het legendarische CD-kamp zijn weer begonnen en de kampcrew heeft er al heel veel zin in!
 
Wanneer is het kamp? Het CD-kamp zal dit jaar plaatsvinden in de eerste week van de zomervakantie. Voor de D-jeugd gaan wij er van 15 tot en met 17 juli een paar geweldige dagen van maken. Voor de C-jeugd doen wij dit van 18 tot en met 20 juli .
 
Voor wie is het kamp? Iedereen ui
Lees meer...

Algemeen
7-9

OUD PAPIER

Wist u al dat u uw oud papier kwijt kan op onze vereniging ? Elke volle container levert de vereniging geld op dat we weer nuttig kunnen besteden. Dus neem de volgende keer als u naar de training of wedstrijd gaat uw oud papier mee. Gelieve lege dozen even plat te maken en geen plastic in de container te gooien.
Lees meer...

Algemeen
7-7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers. 
Mede door de groei van de vereniging is er meer dan ooit behoefte aan uitbreiding en versteviging van het bestuur en de commissies. Er ligt simpelweg teveel werk voor de kleine groep enthousiastelingen die zich nu voor de club inzet.

Met spoed is de club op zoek naar:
- Bestuurslid Hockey technische zaken
- Extra leden Jongste Jeugdcommissie
- Leden Technische commissie

Lees meer...