RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
20-8

27 AUG. START TRAININGEN

Op dit moment zijn we druk bezig met de laatste invulling te geven aan het trainingsschema van komend seizoen. De trainingen op de club starten op maandag 27 augustus. In de LISA app zijn bij de teams de voorlopige trainingstijden zichtbaar. Het kan zijn dat hierin nog wat verschuivingen plaats vinden i.v.m. de beschikbaarheid van trainers en trainsters dus hou dit goed in de gaten. 
Lees meer...

Evenementen
18-8

JONGSTE JEUGD STARTWEEKEND - WILDE WESTEN

Vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september vindt het jaarlijkse Jongste Jeugd Startweekend plaats in thema 'Wilde Westen'. Alle ouders zijn hierover inmiddels geinformeerd. Mocht u geen mail hebben ontvangen, neem dan contact op via [email protected] .
Alle velden zijn vanaf vrijdag 31 augustus 15:00 uur niet beschikbaar.
Aansluitend op het Startweekend zaterdag 1 september vanaf 14:00 uur vindt de feestelijke in gebruikname van de overkapping plaats.
Wil
Lees meer...

Evenementen
12-8

BITJE HAPDAG Zaterdag 1 september

Bitje hapdag zaterdag 1 september
Bij een contactsport, zoals hockey, is het belangrijk om de tanden te beschermen. Sinds 2015 is het dragen van een hockeybitje zelfs verplicht gesteld door de KNHB.
Zaterdag 1 september van 13:00 tot 15:00 is het mogelijk om een op maat en 2laags tandartsbitje te komen happen. RGHC Tempo ’34 is hiervoor een nieuwe samenwerking aangegaan met een lokale tandtechnicus, namelijk Hoeksewaard Tandtechniek/Tandtechniek Laan op Zuid. Het bitje
Lees meer...

Accommodatie
9-8

Voetbaltrainingen Veld4

Vanwege de grote droogte is het de voetbalverenigingen niet toegestaan tot eind augustus op hun natuurgrasvelden te trainen.
Sportbedrijf Rotterdam heeft ons gevraagd of de voetbalverenigingen Egelantier Boys en FC Pretoria op ons natuurgrasveld, veld 4, mogen trainen.

Uiteraard hebben we dit toegestaan om deze verenigingen te helpen.

Lees meer op Rijnmond.nl
https://www.rijnmond.nl/nieuws/171667/Voetballers-van-Zuid-kunnen-terecht
Lees meer...

Evenementen
27-7

FEESTELIJKE IN GEBRUIKNAME OVERKAPPING

Na noeste arbeid en hard werken, zal zaterdag 1 september, aansluitend op het Startweekend, de overkapping feestelijk in gebruik worden genomen.
Vanaf 14:00 bent u welkom voor een natje en een droogje.
Volg Tempo '34 via Facebook en/of LinkedIn voor het laatste nieuws: https://www.facebook.com/RGHCTEMPO34/
https://www.linkedin.com/company/rghc-tempo-'34/

Lees meer...

Algemeen
14-7

SPEELDAGEN KALENDERS SEIZOEN 2018-2019

Na de zomervakantie start de competitie in het weekend van 8 september. In de link vindt u een volledig overzicht van de speeldagen voor de Jongste Jeugd, Junioren en Senioren. https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/speeldagenkalenders

Lees meer...

Algemeen
13-7

NIEUWSBRIEF ZOMER

Met de zomervakantie voor de deur, hier een korte update wat er allemaal gaande is op onze mooie vereniging:
Het nieuwe trainingschema wordt zeer binnenkort in concept besproken. Dan zal ook duidelijk zijn voor welke teams, welke dagen en tijden de TC trainers zoekt;
De bouw van de overkapping lijkt bijna afgerond, maar is eigenlijk nog in volle gang. Begin september zal de overkapping feestelijk in gebruik worden genomen. Hierover volgt later bericht;
Ook
Lees meer...

Algemeen
29-6

25 AUG. FATIMA MOREIRA DE MELO CUP VOOR E6-TALLEN OP HCR

Zaterdag 25 augustus is de tweede editie van de Fatima Moreira de Melo Cup op het complex van HC Rotterdam. Een eerbetoon van de stichting RotterdamseSporticonen aan de Rotterdamse winnares van Olympisch brons, zilver en goud.
De Fatima Moreira de Melo Cup is een van de in totaal zestien gratis evenementenvan Rotterdamse Sporticonen voor jeugd in de leeftijd van vier tot en met dertienjaar. In 2019 worden dat er met vier nieuwe iconen dan twintig. Het toernooi is voorE-zestallen meisje
Lees meer...

Algemeen
25-6

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers !!
Er is meer dan ooit behoefte aan uitbreiding en versteviging van het bestuur en de commissies. Er ligt simpelweg teveel werk voor de kleine groep enthousiastelingen die zich nu voor de club inzet.
Met spoed is de club op zoek naar:
- Bestuurslid Hockey Technische zaken
- Extra leden Jongste Jeugdcommissie
- Leden Technische commissie / Lijn coördinatoren
- Penningmeester / assistent
Lees meer...

Algemeen
10-4

VACATURE WEDSTRIJDSECRETARIS JONGSTE JEUGD

Jan Henk Penninkhof legt zijn taak als wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd na 3 seizoenen aan het eind van dit seizoen neer en we zijn daarom op zoek naar iemand die het leuk vindt dit op te pakken.
De taken zijn:
1) het wekelijks inplannen van de wedstrijden op de beschikbare velden (nu relatief makkelijk vanwege het 3e veld), daarbij rekening proberen te houden met coaches die meerdere teams hebben.
2) wekelijks zorgdragen dat de digitale wedstrijdformulieren
Lees meer...