RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
17-6

ALV WOENSDAG 4 JULI

Beste leden, ouders van jeugdleden,
De jaarlijkse ALV komt eraan. Op woensdag 4 juli, aanvang 20:00u, kijken we terug en blikken we vooruit. We stellen de begroting en het huishoudelijk reglement vast en benoemen bestuursleden voor komend seizoen.

Jullie zijn van harte welkom om hierbij mee te beslissen.

De ALV-stukken staan/komen op het gesloten deel van de Tempo-site staan. Om die te zien, log je in in Lisa via Mijn Tempo. Je gebuikt
Lees meer...

Evenementen
11-6

FEESTELIJKE AFSLUITING VAN HET SEIZOEN MET EEN BBQ!

Beste leden, ouders en vrijwilligers,
Op 22 juni willen we het seizoen feestelijk afsluiten en de vrijwilligers (trainers + coaches + commissieleden) voor hun inzet bedanken.
Dit gaan we doen met een borrel en Griekse BBQ op Tempo vanaf 17:00 uur.
Graag via de mail aangeven met hoeveel personen je komt eten in verband met de inkoop. Deelname s.v.p. op zijn laatst op 20 juni mailen aan [email protected] .
Vrijwilligers, partner en kinderen mogen g
Lees meer...

Algemeen
14-5

15-21 JULI C/D KAMP 2018 "CIRCUS TEMPO"


De inschrijving voor het CD-kamp lopen als een speer en ook de voorbereidingen zijn al goed op weg! De eerste leuke spellen en activiteiten worden al bedacht. De kampcrew heeft er al heel veel zin in. Wil jij er ook bij zijn? Inschrijven kan nog steeds via onderstaande link!
https://goo.gl/forms/FH1xzi6A8iOz0c122
Voor de D-jeugd is het kamp van 15 tot en met 17 juli. De C-jeugd gaat van 18 tot en met 20 juli er gezellige dagen van maken.
Meld jij je voor 1
Lees meer...

Algemeen
23-4

SPONSORKLIKS

RGHC Tempo '34 is een samenwerking aangegaan met Sponsorkliks!


Nu kan iedereen vanuit zijn/haar luie stoel onze mooie vereniging helpen aan extra sponsorinkomsten door via onderstaande link bestellingen te doen bij een groot aantal webwinkels, zoals Bol.com, Booking.com, Albert Heijn, Decathlon en vele vele anderen.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8680


Per webwinkel kunt u zien om welk percentage of bedrag het gaat
Lees meer...

Algemeen
10-4

VACATURE WEDSTRIJDSECRETARIS JONGSTE JEUGD

Jan Henk Penninkhof legt zijn taak als wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd na 3 seizoenen aan het eind van dit seizoen neer en we zijn daarom op zoek naar iemand die het leuk vindt dit op te pakken.
De taken zijn:
1) het wekelijks inplannen van de wedstrijden op de beschikbare velden (nu relatief makkelijk vanwege het 3e veld), daarbij rekening proberen te houden met coaches die meerdere teams hebben.
2) wekelijks zorgdragen dat de digitale wedstrijdformulieren
Lees meer...

Algemeen
7-9

OUD PAPIER

Wist u al dat u uw oud papier kwijt kan op onze vereniging ? Elke volle container levert de vereniging geld op dat we weer nuttig kunnen besteden. Dus neem de volgende keer als u naar de training of wedstrijd gaat uw oud papier mee. Gelieve lege dozen even plat te maken en geen plastic in de container te gooien.
Lees meer...

Algemeen
7-7

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers. 
Mede door de groei van de vereniging is er meer dan ooit behoefte aan uitbreiding en versteviging van het bestuur en de commissies. Er ligt simpelweg teveel werk voor de kleine groep enthousiastelingen die zich nu voor de club inzet.

Met spoed is de club op zoek naar:
- Bestuurslid Hockey technische zaken
- Extra leden Jongste Jeugdcommissie
- Leden Technische commissie

Lees meer...