RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

VEILIGE SPORTCLUB & VERTROUWENSPERSONEN


Tempo '34 maakt werk van het concept "Veilige Club”. Zoals het plaatje laat zien gaat dat over heel veel dingen.

 

We zijn gestart met de Verklaring Omtrent Gedrag voor trainers en coaches. Zij maken daarna gezamenlijk een gedragscode voor trainers en coaches.

Stapje voor stapje werken we in de komende jaren alle armen van de mindmap af.

Ook hebben we een vertrouwenspersoon aangesteld: Sarah Kalf

Wanneer kun je bij haar terecht?

Je kunt bij haar terecht met vragen of opmerkingen over situaties waarin jij je op de club niet op je gemak hebt gevoeld. Of als er iets is voorgevallen tijdens een wedstrijd of training, in contact met een medelid, trainer, coach of vrijwilliger. Of als je een probleem met iemand hebt en je vindt het lastig om te bespreken. Je voelt je niet op je gemak, (seksueel) geïntimideerd, bedreigd. Er is in ieder geval iets voorgevallen wat ongewenst is. En dat wil je bespreken.

Als Vertrouwenspersoon is zij het eerste aanspreekpunt voor alle betrokkenen bij de club: leden, ouders, trainers/coaches, vrijwilligers met vragen, twijfels of signalen over zaken die met ongewenst (intimiderend) gedrag te maken hebben. We helpen je het gesprek aan te gaan of begeleiden je naar de nodige instanties mocht dat nodig zijn.

 

Contact

Heb je vragen, twijfels of signalen over pesten, (seksuele) intimidatie of machtsmisbruik, of heb je goede ideeën om Tempo ‘34 en haar leden een veiligere sportomgeving te geven? 

 

Neem dan contact op via [email protected]