RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Vrijwilliger vacatures

We zijn nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers !!

Zonder vrijwilligers is er geen Tempo’34. En bij geen of onvoldoende vrijwilligers hebben we o.a. geen materialen, clubhuis, velden, indeling wedstrijden, feesten, clinics, toernooien of onderhoud. 

Er is meer dan ooit behoefte aan uitbreiding en versteviging van het bestuur en de commissies. Er ligt simpelweg teveel werk voor de kleine groep enthousiastelingen die zich nu voor de club inzet.

Met spoed is de club op zoek naar:

- Extra leden Jongste Jeugdcommissie

- Leden Technische commissie / Lijn coördinatoren

- Trainers / Trainsters

- Coaches

Tevens willen we de bestaande commissies uitbreiden zodat we meer continuïteit kunnen waarborgen en dus zoeken we ook mensen voor:

- Bar commissie

- Sponsor commissie

- Toernooi commissie

- Evenementen commissie

- Redactie / Communicatie commissie

Voor functie omschrijvingen kijk op het inlogdeel van de site ; De Club/Organisatie/Hockey docs. Of spreek een van de bestuurs- of commissieleden aan.

Ook zoeken we vrijwilligers die sporadisch iets willen doen voor onze club zoals:

- (mede) organiseren van feest(en) en evenementen

- klussen in en om het clubhuis en terrein

- schoonmaak clubhuis (zoals ramen zemen, vloer schrobben, terras vegen, prullenbakken extra ledigen, toiletten vaker reinigen).

KOM OP EN HELP DE CLUB BIJ ÉÉN VAN DE VELE ACTIVITEITEN !!

Uiteraard zijn we met de huidige vrijwilligers zeer content ! Wij bedanken deze (te kleine) groep jaarlijks met een vrijwilligers BBQ.

Nogmaals we hebben meer vrijwilligers nodig die zich, op een of andere wijze willen inzetten voor de club ! U krijgt er veel waardering van onze leden en gezelligheid voor terug.

Heeft u interesse om iets voor de vereniging te betekenen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met :

bestuur@tempo34.nl

Alvast hartelijk bedankt!