RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Hockey| Superminis

Hockeyen in een eerste team, in een recreatief team of in een beginnersteam. Bij Tempo '34 is het allemaal mogelijk, en op elk niveau.


SUPERMINITRAINING

Ben je 6 jaar oud en ben je benieuwd hoe leuk hockeyen is dan ben je op Tempo'34 van harte welkom om mee te trainen. Daar leer je al spelenderwijs de basistechnieken van het hockey. De trainingen worden gegeven woensdagen door jeugdleden van Tempo '34. Je kunt na maximaal vijf proeflessen besluiten of je wilt blijven hockeyen. Voor de proeflessen zijn goede sportschoenen en sportkleding voldoende. Een stick kan van de club geleend worden. Scheenbeschermers en een bitje zijn officieel verplicht maar tijdens de proeftrainingen nog niet noodzakelijk. Als je echt lid wordt dan zijn een hockeystick, hockeyschoenen, een bitje en scheenbeschermers wel verplicht.

  • Voor het digitale inschrijfformulier klik hier
  • Voor het contributie overzicht klik hier

Supermini Training tempo34