RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Hockey| Senioren

SENIOREN

Hockeyen op elk niveau, in een prestatief team, in een recreatief team, in een beginnersteam, in een veteranen team of alleen trainen.... bij Tempo '34 is het allemaal mogelijk.


Indeling

Tempo '34 heeft op dit moment 2 herenteams, 3 damesteams en 2 veteranen L teams . Zowel Heren 1 als Dames 1 spelen in de 4e klasse. Beide teams zijn in opbouw en jong qua leeftijd.

Wanneer je nog geen of weinig hockey-ervaring hebt, kun je maandagavond bij het Recreantenteam voor Beginners starten. Heb je hockey ervaring, maar wil je je weekenden vrij houden, kom dan op woensdagavond naar het Recreantenteam voor Gevorderden. Deze beide teams spelen geen competitie. Het Maandagavond recreanten team speelt geregeld een wedstrijd tegen gelijkgestemden van andere verenigingen.


Trainingen & Wedstrijden

Seniorenteams trainen twee keer in de week op een doordeweekse avond. De seniorenwedstrijden zijn altijd op de zondag. Ieder seizoen streven we er naar om met medewerking van de KNHB alle teams tegelijk "thuis" en tegelijk "uit" te hebben. Spelen we allemaal "thuis" dan is het een uitermate gezellige boel op Tempo '34.


Accommodatie

Tempo '34 heeft twee zand ingestrooide kunstgrasvelden waarop je de gelegenheid hebt om te spelen ‚n te trainen. Daarna kun je in ons clubhuis terecht voor een drankje.


Hockeyseizoen

Het hockeyseizoen loopt van begin september t/m eind mei, de trainingen starten in de tweede of derde week van augustus. Gedurende de winterstop, van december t/m februari wordt de zaalhockeycompetitie gespeeld.