RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg

C KAMP

woensdag 16 augustus 2017   |   09:00 - 18:00   |   Clubhuis en velden RGHC Tempo '34

Beste Temponezen en ouders,

 

De voorbereidingen voor het jaarlijkse CD kamp zijn weer in volle gang. Alle C en D teams van komend seizoen zijn welkom op het kamp. De kinderen zullen drie dagen op het terrein van Tempo ’34 verblijven. Tijdens deze dagen zullen er trainingen, spelletjes en andere activiteiten uitgevoerd worden. Het thema van dit jaar is: "Griezelkamp.” Vergeet dus niet je griezeloutfit mee te nemen naar het kamp, misschien win je nog wel een prijs…

 

Data:

Het D kamp vindt plaats op 13, 14, 15 augustus.

Het C kamp vindt plaats op 16, 17, 18 augustus.

 

Inschrijven en vragen:

Inschrijven kan online via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/1nNVf-01xdAgtlahYwr833oAEPMSuJXkZzFwAjqmXAqo/edit

 

Vragen over het kamp kunnen gesteld worden via de mail: [email protected]

 

Kosten:

Ook dit jaar hebben wij weer een mooie earlybird actie! De kosten van het kamp bedragen €35,- als je je hebt ingeschreven en betaald hebt voor 1 juli. Na 1 juli is het €40,-. Dit bedrag kan gestort worden op NL52RABO0146184521 tav. R.G.H.C Tempo ’34. Inzake C/D-kampen (+naam kind).

 

Let op: Uw kind is pas aangemeld als wij het inschrijfformulier en de inschrijfkosten hebben ontvangen, en door ons bevestigd is.

 

Meenemen:

In de zomervakantie zal een mail worden gestuurd met daarin een paklijst en verdere informatie.

 

Wij hopen dat we je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kunt je altijd een mail sturen naar [email protected]. Ook kan je natuurlijk een van de crewleden aanspreken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Denise Coppenrath (MA2), Herman Harmsen (H2), Iris van IJzendoorn (MB1), Sarah Kalf (D1), Hannah Ruigrok (MB1), Yunus Schreuders (H2), Isabelle Veldhuijzen (D1) en Max Veldhuijzen (JA1)