RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg

HOU HET TEMPO ERIN

woensdag 16 januari 2019   |   18:30 - 20:30   |   Clubhuis RGHC Tempo '34

Stel je eens voor…je krijgt carte blanche om een substantiële verandering door te voeren binnen onze geliefde vereniging RGHC Tempo ’34…zou jij een gezonde sportkantine willen?... of dat veld 1 een waterveld wordt?.... of wil je liever skills matten of een heuse stormbaan op het grasveld?... of zie jij het liefste goede legertenten voor het jaarlijkse CD kamp en Startweekend?....

Wat het ook moge zijn…komende 16 januari 2019 is jouw kans om daadwerkelijk die carte blanche in te zetten. Samen met Romy, Wim en Thijs van Rotterdam Sport Support krijg je de gelegenheid om mee te denken over de vereniging van de toekomst. Onder het motto ‘Hou het tempo er in’ zien wij jou graag op woensdag 16 januari 2019. Je kunt je aanmelden via [email protected] en laat gelijk weten of je een (kosteloos) vorkje mee prikt.

Programma:
18:30 – inloop met een winterse maaltijd
19:00 – start sessie ‘Hou het tempo er in’
20:30 – einde sessie en gelegenheid tot na-borrelen

Nb. Uiteraard is deze sessie bestemd voor een ieder die Tempo ’34 een warm hart toedraagt. Ofwel ouders van hockeyende kinderen, leden of vrijwilligers die op een andere manier verbonden zijn aan de club.