RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

FAMILIETOERNOOI

donderdag 30 mei 2019   |   09:00 - 23:00   |   Clubhuis en velden RGHC Tempo '34
Beste Tempo-leden,

Ook dit jaar wordt traditiegetrouw op Hemelvaartsdag weer het Tempo '34 Familietoernooi georganiseerd. 

Blokker daarom maar vast de datum van donderdag 30 mei in je agenda want op deze dag zullen teams uit alle geledingen van Tempo '34 weer strijden om de felbegeerde wisselbeker.

Stel je team dus vast samen en schrijf je in voor het gezelligste familietoernooi van Rotterdam en omstreken. Net als voorgaande jaren zal er wederom 8 tegen 8 gehockeyd worden, maar zijn er ook weer leuke spelonderdelen waarbij voor de winst gestreden kan worden.

Jong en oud, veel, weinig of geen hockeyervaring, het maakt allemaal niet uit, iedereen kan deelnemen aan dit sfeervolle toernooi.

Uiteraard zullen we ook dit jaar weer het toernooi in stijl afsluiten met een smakelijke BBQ en een gezellige feestavond waarbij de voetjes weer van de vloer kunnen.

Verdere informatie zal snel volgen, maar aanmeldingen kunnen alvast gestuurd worden aan [email protected]

Graag bij aanmelding je teamnaam opgeven, alsmede de namen en leeftijden van de deelnemers in je team.

Hou je mailbox, de website en facebook dus in de gaten voor verdere informatie en we hopen weer zoveel mogelijk deelnemers te kunnen begroeten tijdens het familietoernooi!


Met vriendelijke groet,
 
Brenda Lindeman, Lars van de Merwe, Tristen Verburg & Roderik van Rosse
Organisatie Familietoernooi Tempo '34