RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg

Tempo '34 PubQuiz

vrijdag 6 maart 2020   |   20:30 - 00:00   |   Clubhuis RGHC Tempo '34
Beste Senioren, veteranen en recreanten,

Op vrijdagavond 6 maart zal er in het clubhuis een Tempo'34 weer een Pubquiz georganiseerd worden voor alle senioren, veteranen en recreanten als start voor de 2e helft van de veldcompetitie.

Vorm een team met bijvoorbeeld je teamgenoten en strijd voor leuke prijzen tijdens deze gezellige Pubquiz avond in het clubhuis van Tempo '34.

Teams bestaan uit maximaal 5 personen waarbij kennis van muziek, film, sport, geschiedenis, nieuws & actualiteit en uiteraard hockey in diverse vragenrondes getest zal worden. We willen benadrukken dat teams echt uit maximaal 5 personen dienen te bestaan, niet om vervelend te doen, maar juist om het alle quizzers zo prettig mogelijk te maken. 

Gebruik van hulpmiddelen in welke vorm dan ook is uiteraard niet toegestaan, dus zorg ervoor dat je team bestaat uit personen die verstand hebben van de diverse categorie├źn!

Inloop is vanaf half 9 en de Tempo '34 Pubquiz zal starten om 9 uur.

Deelname aan de Tempo '34 Pubquiz zal Eur 10,- per team bedragen en voor een bittergarnituurtje tijdens de quiz zal uiteraard gezorgd worden.

Dus stel nu je team samen en schrijf je in via [email protected] en strijd met je team voor de eer van meest slimme Tempo '34 team en uiteraard hebben we voor de top 3 wederom weer te gekke prijzen liggen.

We rekenen op zoveel mogelijk deelnemers en uiteraard op ook een gezellige avond, want na afloop van de Pubquiz is er natuurlijk nog voldoende tijd om gezellig na te borrelen.

Graag tot vrijdag 6 maart!


Organisatie Pubquiz Tempo '34
Lars van de Merwe, Tristen Verburg, Redmar van Rosse & Roderik van Rosse