RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
18-5

VOLVO MOBILITY CENTRE DOELPUNT VAN DE MAAND

Morgen begint voor het overgrote meerendeel de competitie weer na een welverdiende spring-break. Succes allemaal! Vorige week is de nog intensievere samenwerking met Mobility Centre - Officieel dealer Volvo Cars begonnen. #Rappapaa #tromgeroffel #rappapaa... het ‘Mobility Centre Volvo Clubbonus Doelpunt van de Maand’! Plaats je prachtige of minder prachtige maar knetterbelangrijke doelpunt-filmpjes op je eigen Facebook-pagina, Facebook-teampagina of op de Facebook-pagina van Tempo en
Lees meer...

Algemeen
14-5

15-21 JULI C/D KAMP 2018 "CIRCUS TEMPO"


De inschrijving voor het CD-kamp lopen als een speer en ook de voorbereidingen zijn al goed op weg! De eerste leuke spellen en activiteiten worden al bedacht. De kampcrew heeft er al heel veel zin in. Wil jij er ook bij zijn? Inschrijven kan nog steeds via onderstaande link!
https://goo.gl/forms/FH1xzi6A8iOz0c122
Voor de D-jeugd is het kamp van 15 tot en met 17 juli. De C-jeugd gaat van 18 tot en met 20 juli er gezellige dagen van maken.
Meld jij je voor 1
Lees meer...

Algemeen
23-4

SPONSORKLIKS

RGHC Tempo '34 is een samenwerking aangegaan met Sponsorkliks!


Nu kan iedereen vanuit zijn/haar luie stoel onze mooie vereniging helpen aan extra sponsorinkomsten door via onderstaande link bestellingen te doen bij een groot aantal webwinkels, zoals Bol.com, Booking.com, Albert Heijn, Decathlon en vele vele anderen.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8680


Per webwinkel kunt u zien om welk percentage of bedrag het gaat
Lees meer...

Algemeen
10-4

VACATURE WEDSTRIJDSECRETARIS JONGSTE JEUGD

Jan Henk Penninkhof legt zijn taak als wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd na 3 seizoenen aan het eind van dit seizoen neer en we zijn daarom op zoek naar iemand die het leuk vindt dit op te pakken.
De taken zijn:
1) het wekelijks inplannen van de wedstrijden op de beschikbare velden (nu relatief makkelijk vanwege het 3e veld), daarbij rekening proberen te houden met coaches die meerdere teams hebben.
2) wekelijks zorgdragen dat de digitale wedstrijdformulieren
Lees meer...

Bekijk meer nieuws