RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Laatste nieuws
Algemeen
17-10

ENGELSE TEAMS OP BEZOEK

Gisterenavond, maandag 16 oktober, hadden we 2 meiden teams van de Engelse Highgate school te gast om wedstrijden tegen onze MC3 en MC4 te spelen. Superleuke wedstrijden om te zien. Daarna shootouts en gezellig als afsluiting met elkaar eten in het clubhuis.

Lees meer...

Algemeen
15-10

MC3, MC6, MD2 en JD1 PERIODEKAMPIOEN

Ondanks de vakantie werden er dit weekend nog wat inhaalwedstrijden gespeeld om de voorcompetitie af te sluiten. De inhaalwedstrijd van MD2 tegen Voorne ging nog ergens om . Gelijkspel was voor dit team voldoende om als eerste te eindigen in de voorcompetitie en daarmee te promoveren naar een hogere klasse. De meiden gingen er voor om ongeslagen deze periode af te sluiten en dat is ze gelukt. Met maar 3 tegendoelpunten zijn ze periodekampioen geworden ! Van harte meiden !
 

Lees meer...

Algemeen
17-9

SPONSORCOMMISSIE ZOEKT VERSTERKING

De sponsorcommissie zoekt nieuwe commissie leden. Vind jij het leuk om met bedrijven in gesprek te gaan uit naam van onze mooie vereniging? Ben jij goed in het doen van acquisitie en haal je hier ook voldoening uit?  Dan zijn wij op zoek naar jou.  De sponsorcommissie valt onder de directe verantwoordelijkheid van Mario, onze voorzitter en bestaat momenteel uit Itha en Berry. Beiden zijn zeer regelmatig op de club.  Om de huidige en toekomstige ambitie
Lees meer...

Algemeen
12-9

GROTE CLUBACTIE

Tempo ‘34 doet dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie.
Na zeer succesvolle eerdere editie’s willen we de opbrengst gaan gebruiken om extra te investeren in trainingsmaterialen. Als club kunnen we namelijk altijd extra middelen gebruiken.

Jongste jeugd en D

Je krijgt van Tempo een verkoopboekje waarmee je loten kunt verkopen. Het is de bedoeling dat je probeert zoveel mogelijk loten te verkopen. Ieder lot kost € 3,- en daarvan gaat &euro
Lees meer...

Bekijk meer nieuws