RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 6-9

PICNIC Team van de Week

Nieuws afbeelding

Tempo ’34 is zeer blij ook dit seizoen (2019/2020) weer deel te mogen nemen aan de ‘Picnic Team van de Week’ verkiezing!

Picnic is de nieuwe en leukste online supermarkt met lage prijzen en gratis bezorging in de regio. In samenwerking met SponsorVisie willen zij werken aan naamsbekendheid en een positief merkbeeld creëren.

Heb jij nu het leukste, gezelligste, meest gemotiveerde, meest of juist minst scorende of knapste team van Tempo ’34? Stuur dan een mail naar [email protected]empo34.nl met je motivatie en een teamfoto en maak elke week kans om jouw team uit te laten roepen tot ‘Picnic Team van de Week’.

Naast een eervolle vermelding op ons Facebook en Instagram- account krijgt je begeleider van het team ook een waardebon van 25 euro waarmee jullie heerlijke boodschappen voor jullie team kunnen bestellen! Maar....dat is nog niet alles! Aan het einde van het seizoen dingt jullie team dan mee met de landelijke titel van Picnic team van het Jaar, waarmee jullie kans maken op een geweldig team-uitje!!!

SponsorVisie Picnic