RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 6-9

Mobility Centre - VOLVO HockeyActie van de Maand!

Nieuws afbeelding

Doe je mee aan het Mobility Centre - Officieel dealer Volvo Cars in Barendrecht HockeyActie van de Maand!

In navolging op de zeer succesvolle actie van vorig seizoen namelijk het Mobility Centre - Officieel dealer Volvo Cars Doelpunt van de Maand gaan we ook in het seizoen 2019/2020 door met het belonen van mooie hockeymomenten gesponsord door Volvo Mobility Centre Barendrecht.
Dit maal maken niet alleen de doelpunten kans, maar ook mooie verdedigingsacties, passeerskills, te... gek gave hockeytruucjes, een fantastische backhand die bij de training lukt en noem het maar op!

Stuur je filmpje op naar [email protected]
Wij plaatsen het filmpje dan op onze Instagram-account (@RGHCTempo34) en Facebook en de Lisa-app. Iedere maand wordt een winnaar uitgekozen, die aan het einde van het kwartaal een mooie prijs in ontvangst mag nemen bij Volvo Mobility Centre- Barendrecht.D

DE VOLVO CLUBBONUS

Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid van RGHC Tempo ‘34 een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij het Mobility Centre - Officieel dealer Volvo Cars – Barendrecht ontvangen wij een Volvo Clubbonus: € 1.000 bij aankoop van een nieuwe Volvo en € 500 bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion. Dat is leuk voor ons allemaal. Want dan hebt u straks een mooie Volvo en de club een mooie bonus!