RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
TC 10-9

VOORSTELLEN ROBERT VAN DER VLUGT

Nieuws afbeelding

Goedendag,  

 

Mijn naam is Robert van der Vlugt en ik wil mezelf graag kort voorstellen. Als hockeyer begonnen toen ik 11 jaar was dus kun je mij gerust een laatbloeier noemen. Als keeper speelde ik bij vertegenwoordigende elftallen bij HC Voorne, RGHC Tempo 34,

GMHC Gouda en HDM.

 

Verdergegaan als veldspeler bij de veteranen hoofdklasse eerst als mid-mid later als laatste man. Vanwege de maatschappelijke carrière gestopt met hockey in het weekeinde maar wel verdergegaan in de bedrijfshockey competitie.

 

Als actief hockeyer al vroeg begonnen als trainer en coach. Verschillende jongens en meisjes teams getraind en gecoacht. In 1990 mijn JHT/HT2 opleiding behaald.

 

Enige jaren niets gedaan met hockey echter toen mijn kinderen gingen hockeyen weer de rol van trainer en coach hervat. 4 jaar geleden de overstap gemaakt naar de senioren als trainer en coach.Twee jaar geleden mijn HT3 diploma behaald.

 

Dit seizoen zal ik bij RGHC Tempo ’34 actief zijn als technisch coördinator voor de A, B en C jeugd en als trainer van Heren 1.

 

Als trainingscoördinator zal ik proberen om de trainers nog beter te maken dan ze al zijn en ook de coaches ondersteunen.

 

 

Tot ziens bij Tempo’34!

 

Sportieve groet,

Robert