RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 7-10

Lustrumviering, nieuwe waterveld(en) & “VG TI - Fatima Moreira de Melo Hoofdveld”

Nieuws afbeelding

Beste Leden,

Tijdens de zeer geslaagde 85-jarige lustrumviering, heeft het bestuur aangekondigd dat in de zomer van 2020 zowel veld 1 als 2 zullen worden vervangen. Het bestuur heeft de ambities uitgesproken om de concurrentiepositie van onze hockeyvereniging te versterken en het technisch kader te verhogen over de gehele breedte van onze teams. Om daar een eerste stap in te zetten, kondigt het bestuur met trots aan dat veld 1 zal worden vervangen voor een waterveld. Vanuit het bestuur wensen wij ook om veld 2 te vervangen voor een waterveld, om daadwerkelijk een waterveld voor alle teams te kunnen faciliteren. In november zullen jullie extra communicatie ontvangen voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV), tijdens deze vergadering kunnen jullie beslissen wat er met veld 2 gaat gebeuren.

Het vervangen van de velden zal komend jaar niet als enige een bijzondere mijlpaal worden in de Tempo geschiedenis. We zijn blij aan te kondigen dat we een nieuwe veldsponsor hebben gevonden. Pramen Soebedar (vader van Naomi uit MD4) zal met zijn bedrijf ‘VG TI’ maar liefst 3,5 jaar naamdrager worden van het nieuwe hoofdveld.

Maar er is meer, VG TI zal niet als enige naamdrager worden van het nieuwe veld. Na het initiatief van de Rotterdamse Sporticonen, waar Rotterdamse sporthelden worden geëerd, zal ook Tempo ’34 dit mooie initiatief steunen.

Het hoofdveld zal vernoemd worden naar één van onze Temposporthelden, het gaat hier om niemand minder dan onze oud-international "Fatima Moreira de Melo”!

Fatima heeft laten weten dat ze volgend seizoen aanwezig zal zijn om het nieuwe "VG TI – Fatima Moreira de Melo” waterveld te openen.

Tot slot ontving Tempo traditiegetrouw een cadeau van "De vrienden van Tempo”, binnenkort zal er een windscherm worden geïnstalleerd in de overkapping, zodat we er deze winter iets warmer kunnen zitten.

Het bestuur wil de lustrumcommissie, feestcommissie, pubquizcommissie, barcommissie, vrijdagploeg en iedereen die meegeholpen heeft om het lustrumweekend tot een succes te brengen bedanken voor een geweldig weekend!

Met sportieve groet,

Tony Ong
Voorzitter
R.G.H.C. Tempo '34

Foto's & video's door Danielle Pellikaan