RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Hockey algemeen 8-10

2e Ronde Beker Heren 1 Vrijdag 11 oktober

Nieuws afbeelding
Na een zeer geslaagd lustrumweekend staat aanstaande vrijdag 11 oktober alweer de 2e ronde van de KNHB Silvercup op het programma van onze Heren 1. 

Zij zullen thuis in de 2e ronde aantreden tegen HC Woerden H1.

Het belooft zeker weer een spannende wedstrijd te worden en de heren kunnen alle support van de leden dan ook goed gebruiken!

Dus kom aanstaande vrijdag gezellig naar de club toe om de heren aan te moedigen en alle support te geven om de volgende ronde te bereiken van de Silvercup. Want enkel winst betekent toegang tot de 3e ronde, bij verlies volgt direct uitschakeling en een eventueel gelijkspel zullen vrijwel zeker een spannende en spectaculaire shoot-out series geven!

De wedstrijd zal aanvangen om 20:30 uur thuis op Tempo '34. De mannen van Heren 1 rekenen op een zo groot mogelijke opkomst om hen aan te moedigen en toe te juichen naar de 3e ronde van de Silvercup.

Dus graag tot aanstaande vrijdag half 9!

Met vriendelijke groet, mede namens H1,


Roderik van Rosse
Bestuurslid Hockey Technische Zaken