RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 4-11

H1 speelt 3e ronde Silvercup vrijdag 8 november

Nieuws afbeelding
Aanstaande vrijdag 8 november spelen de mannen van Heren 1 alweer in de derde ronde van de Silvercup tegen HC Gouda H1. Na de spannende wedstrijden in de eerste en tweede ronde zal ook deze sfeervolle avondwedstrijd weer een hoop spektakel gaan geven. 

Kom dus aanstaande vrijdag gezellig naar de club toe om de heren aan te moedigen en alle support te geven om de vierde ronde te bereiken van de Silvercup. Het zou toch fantastisch zijn als onze Heren 1 gewoon door bekeren en mogelijk zelfs overwinteren in de Silvercup.

Want enkel winst geeft toegang tot de 4e ronde, bij verlies volgt direct uitschakeling en een eventueel gelijkspel zullen vrijwel zeker een spannende en spectaculaire shoot-out series geven!

De wedstrijd zal aanvangen om 20:30 uur thuis op Tempo '34 en de bar zal uiteraard geopend zijn.

De mannen van Heren 1 rekenen op een zo groot mogelijke opkomst om hen aan te moedigen en toe te juichen naar de vierde ronde van de Silvercup. 

Dus graag tot aanstaande vrijdag half 9!