RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Evenementen 26-11

Kerstballentoernooi Vrijdag 20 December

Nieuws afbeelding
Beste senioren en A-jeugdleden,

Nog precies een maand en dan is het weer tijd voor de gezelligste tijd van het jaar! Kerst! 

Om de periode van kerst en oud en nieuw goed in te luiden willen wij alle senioren en A-jeugd teams uitnodigen voor het o zo gezellige kerstballentoernooi! 

Op vrijdag 20 december kunt u, samen met een team van 8 personen, nog een keer aantreden om uw hockeykunsten op het veld te kunnen showen! Dit voordat we weer de o zo lange en irritante winterstop in zullen gaan. 

U bent welkom vanaf 18:00 uur en de wedstrijden beginnen om 19:00. Om u in te schrijven kunt u een mail sturen naar [email protected]

Verzin een leuke naam en meldt hierbij gelijk even met welke diehards u de kou gaat trotseren! Inschrijfkosten zijn € 7,50 per persoon. Wij verzorgen voor u een lekkere maaltijd en verder op de avond zal er ook een bittergarnituurtje langs komen! 

Voor het team met het origineelste Kerst of Winter tenue hebben we ook nog een mooie prijs in petto! 

Maar kleedt je warm aan want het beloofd een koude avond te worden! Wordt u toch niet meer warm? Dan kunt u ook altijd de kou er af dansen op de aansluitende feestavond! 

Wij hebben er zin in en zien jullie graag 20 december!


De organisatie van het Kerstballentoernooi!