RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
TC 26-11

Zaalhockey Seizoen 2019-2020

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s),

Het zaalseizoen gaat bijna weer van start en deze week zijn de laatste trainingen op het veld voor de winterstop. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om voldoende zalen en zaaluren te regelen, zodat elk team de gelegenheid heeft om te trainen in de zaal. Het was dit jaar niet mogelijk om uren in te kopen bij de sporthal in Rhoon/Portland en ook de sporthal de Wielewaal in Rotterdam-zuid had maar een beperkte beschikbaarheid. Wij hebben onze uiterste beste gedaan om bij de indeling van het trainingsschema zoveel mogelijk rekening te houden met de trainingsdagen, uren en bereikbaarheid voor zowel de spelers als trainers. In samenspraak met trainers en coaches is er een definitief trainingsschema, zie trainingsschema zaal, samengesteld. Let op, er zijn verschillende sporthallen waar de trainingen gegeven worden:

Dit jaar zijn er vier sporthallen gehuurd waar de zaaltrainingen gehouden worden:
  1. Sporthal Haastrechtstraat (Haastrechtstraat 3, 3079 DC Rotterdam)
  2. Sporthal de Enk (Enk 134, 3075 VC Rotterdam)
  3. Sporthal de Sportmotor (Jan Ligthartstraat 95, 3083 AL Rotterdam)
  4. Sporthal de Wielewaal (Brammertstraat 1, 3084 RV Rotterdam)

Kijk in het schema goed in welke sporthal u aanwezig moet zijn voor de training. Daarbij is er een vriendelijk verzoek aan de ouder(s)/verzorger(s) om indien nodig te helpen met het neerleggen of opruimen van de zaalbalken. Het eerste team dat training heeft in de zaal zal zelf verantwoordelijk zijn om de balken neer te leggen. Van het laatste team wordt verwacht deze balken weer op te ruimen. 

Er is dit jaar voor alle trainers en coaches een informatie avond, onderleiding van Robert vd Vlugt en Ruben Zwaan, geweest over het zaalhockey. Hierin zijn alle ins en outs van het zaalhockey besproken. Mochten er vragen zijn over het zaalhockey kunt u ook bij uw trainers en coaches terecht. 

Goed om te vermelden:
- Maandag 2 december starten de trainingen in de zaal. 
- Er zijn in totaal 7 zaaltrainingsweken, voor de kerstvakantie in week 49, 50 en 51. Na de    kerstvakantie in week 2, 3, 4 en 5.
- Tijdens de kerstvakantie, van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari, zijn er geen trainingen in de zaal.
- Maandag 10 februari starten de veldtrainingen weer.
- Op donderdag 19 december zijn m.u.v. Sporthal Haastrechtstraat alle locaties gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje van het sportbedrijf. De trainingen in de hal aan de Haastrechtstraat kunnen doorgaan, alle andere hallen zijn dicht en kan er dus niet getraind worden.
- Het terrein van Tempo '34 is gedurende de winterstop gesloten en er zijn geen veldtrainingen gedurende het zaalseizoen. Er worden dus geen balken neergelegd op het veld. Training geschiedt op eigen initiatief en worden niet door de TC gefaciliteerd. Openen en sluiten van de vereniging moet dan door de teams zelf geregeld worden. 

Wij wensen alle teams veel hockeyplezier en succes in de zaal. 

Met vriendelijke groeten,

De Technische Commissie Tempo’ 34