RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
TC 6-2

EVEN VOORSTELLEN: CELINE SCHOLTE - Technisch Coördinator Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding

Mijn naam is Céline Scholte (zwart shirtje op de foto) en ik zal mezelf even voorstellen aan jullie.

Ik ben op mijn 5de begonnen met de leukste sport op de wereld, hockey. Ik heb de eerste 13 jaar gehockeyd op een klein clubje in het noorden van het land. Vervolgens heb ik een jaar gehockeyd in de reserve hoofdklasse in de mooie stad Groningen. In de tijd dat ik heb gehockeyd bij het kleine clubje, ben ik 9 jaar geleden begonnen met training geven bij de jongste jeugd en later heb ik daar verschillend meisjes C, B en A teams training gegeven en gecoacht. Verder heb ik daar ook nog aan de senioren, veterinnen en trim-hockeyers training gegeven. In diezelfde tijd heb ik ook mijn HT2 voor de jongste jeugd gehaald. Toen ik zelf de overstap heb gemaakt naar Groningen ben ik daar hoofdtrainer geworden van de Jongste Jeugd bij GHBS. Verder ben ik in de vakanties ook nog te vinden op het veld, want ik ben Supervisor en trainer bij SportWays. In de vakanties verzorg ik samen met hen fantastisch leuke hockeykampen voor alle leeftijden.

Deze zomer ben ik verhuisd naar Rotterdam om hier te gaan studeren en verder te komen in het training geven en coachen. Afgelopen zomer ben ik begonnen met training geven en coachen bij HC Schiedam. En een aantal weken geleden ben ik begonnen aan een nieuw avontuur bij RGHC Tempo 34 als technische coördinator van de Jongste Jeugd en D. Ik ben er dit seizoen om de trainers van de Jongste Jeugd en D nog beter te maken dan dat ze al zijn, de coaches te ondersteunen en om de kinderen nog meer aandacht te kunnen geven.

Ik zie jullie graag snel langs de lijn of op het veld!

Groetjes van Céline