RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Senioren 19-5

Maarten Broekhuizen aan de slag bij Tempo ’34 Dames 1

Nieuws afbeelding

Tempo ’34 heeft een nieuwe trainer/coach aangetrokken voor Dames 1. Maarten Broekhuizen (30) neemt komend seizoen het stokje over van Aad Noordijk die de dames succesvol naar de 3e klasse heeft weten te promoveren. Maarten heeft veel ervaring in de top, onder andere Leonidas JA1, Dames 2 (Res. Overgangsklasse) en tot afgelopen jaar assistent-trainer/coach van Schiedam Dames 1 (Overgangsklasse).

‘Een goede klik, een goed plan van de club en een jonge groep in dames 1. Allemaal redenen voor mij om aan de slag te gaan op Tempo '34. Ik heb veel zin om weer op het veld te staan en een start te maken met de spelersgroep. We gebruiken deze, toch vreemde, periode om elkaar te leren kennen en om alvast een goede basis neer te zetten voor komend seizoen. Ik hoop dat ook jullie straks weer op de zondagen langs de lijn mogen zijn om het team te steunen! Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om er een succesvol jaar van te maken’, zegt Maarten Broekhuizen.

Maarten zal per direct aan de slag gaan om de Dames voor te bereiden op het nieuwe seizoen.