RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Jeugd 20-6

DEZE ZOMER OP TEMPO ‘34, DE NEXT LEVEL TRAININGSDAGEN!

ARE YOU UP FOR THE CHALLENGE?!

DEZE ZOMER OP TEMPO ‘34, DE NEXT LEVEL TRAININGSDAGEN!

 Na overleg met het RIVM, de gemeente en de zekerheid dat we aan alle richtlijnen kunnen voldoen gaan we deze zomer het veld weer op. Onze partner Kicks n Sticks heeft de afgelopen weken de draaiboeken succesvol getest bij een aantal verenigingen en samen organiseren we drie super gave trainingsdagen voor kids van 04 t/m 14 jaar. 


Next Level Trainingsdagen data:

  • 20 t/m 22 juli 2020 


We hebben enorm veel zin in om er fantastische dagen van te maken. We gaan aan de slag met nieuwe hockey skills, tricks en challenges en uiteraard mogen de meettrainingen niet ontbreken. Tijdens de trainingsdagen zijn de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van het NOC-NSF en de protocollen van de KNHB leidend. Er zullen daardoor bepaalde aanpassingen zijn. 


Om de trainingsdagen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken worden deze  onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën: 4-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar en 12-14 jaar. De trainingsdagen beginnen tussen 8:30 en 9:30 en eindigt tussen 15:00 en 16:00, in verband met de maatregelen geldt hier een Kiss & Ride en zijn ouders niet welkom op het complex. Voor het halen en brengen van de kids werken we met tijdslots die per mail voorafgaand aan de trainingsdagen naar de deelnemers wordt verzonden. 


Dit wil je niet missen! Dus wacht niet te lang en schrijf je in via https://kicksnsticks.eu/zomer2020/


Datum & kosten

Datum: 20 t/m 22 juli 2020 

Locatie: Tempo ‘34 terrein 

Kosten: €150,-  3 trainingsdagen 

*De trainingsdagen zijn inclusief Indian Maharadja shirt. 


Vragen of meer informatie? Ga naar https://kicksnsticks.eu/zomeractiviteiten/