RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
(Super) mini's 27-7

Startweekend Jongste Jeugd 28 en 29 augustus

Nieuws afbeelding

STARTWEEKEND

"Helemaal fout in de jungle”

28-29 augustus


Wat?

Startweekend is HET feestelijke begin van het hockeyseizoen voor de jongste jeugd (Supermini’s, F en E) van Tempo’34. Vrijdag starten we met een gezellig feest. Voor de kinderen die willen, mogen blijven slapen op de club (onder begeleiding van volwassenen). We slapen dit jaar in grote tenten. Per team dat blijft slapen vragen wij (bij voorkeur 2) begeleiders (18+).


Zaterdag staat in het teken van hockey. Er zal een hockeyclinic gegeven worden en er zullen onderling wedstrijdjes gespeeld worden. Ook zullen de kinderen die achttal gaan hockeyen (M8E1 en M8E2) de strafcorner oefenen (bij voldoende aanmeldingen).


Opgeven

Wij bieden de volgende opties:


Optie A: vrijdagavond, overnachten (ontbijt), zaterdag€ 15,-

Optie B:vrijdagavond en zaterdag (na het ontbijt) € 10,-          

Optie C:alleen zaterdag (na het ontbijt)€   5,-


Daarbij kunt u rekening houden met de volgende tijden:
vrijdagavond 19:00 – 22:00 (indien optie B) zaterdag van 09:00 – ongeveer 14:00 


U kunt uw kind aanmelden door een email te sturen naar [email protected] met daarbij de naam van uw kind(eren), de gekozen optie en, indien bekend, het team van uw kind(eren). Zou u daarbij ook aan kunnen geven of er foto’s van uw kind(eren) gemaakt mogen worden tijdens het startweekend.

Het geld kunt u overmaken op NL13 ABNA 044.63.40.685 t.n.v. RGHC Tempo ’34. Graag de naam van uw kind(eren) en de optie vermelden.


EXTRA: JaWa Sport en Bitjehappen.nl aanwezig op zaterdag 29 augustus van 12:30-15:00 uur

Op zaterdag kunt u op de club terecht bij JaWa sport voor een wedstrijdtenue, sticks en andere hockeybenodigdheden. JaWa sport heeft aangeven leuke promotieprijzen te hebben.

Ook zal Bitjehappen.nl aanwezig zijn. Bij hen kun je een bitje laten happen. De bitjes voor de jongste jeugd (t/m 12 jaar) zijn € 45,- en de bitjes voor de senioren en AB-jeugd (vanaf 13 jaar) zijn € 55,- Bitjehappen.nl zal per verkocht bitje €5,- aan de club geven.

Mocht het Startweekend i.v.m. wijzigende coronamaatregelen niet door kunnen gaan, zullen wij u het betaalde bedrag terugstorten. Wij zullen tijdens het startweekend de protocollen voor het houden van kampen volgen.  

Wij wensen u een fijne vakantie en tot 28 augustus! 

Met sportieve groet, 

Team Startweekend – Helemaal fout in de Jungle