RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
TC 27-8

EKA 4 Clubs verzorgt keeperstrainingen op Tempo'34

Beste (ouders van) keepers,
 
vanaf het seizoen 2020/2021 gaan wij, EKA 4 Clubs, de keeperstrainingen verzorgen op Tempo '34. Ons doel is het vergroten van aandacht, respect, kunde en kwaliteit binnen de keeperstrainingen en keeperbeleid. Samen met jullie eigen keeperstrainers gaan wij training geven aan de (jongste) jeugd, breedte, lijn en senioren keepers. Jullie keeperstrainers worden begeleid en niet aan hun lot overgelaten. Trainers/coaches kunnen opgeleid worden om te weten hoe om te gaan met de keeper tijdens de teamtrainingen en wedstrijden. En er komt een eigen keepersclubbeleid, met als hoofddoel zelfregulerende vaardigheden ontwikkelen voor zowel de keepers als keeperstrainers. Niet alleen voor één jaar, maar juist ook voor de jaren daarna.
 
Graag beginnen wij op zondag 6 september met een Kick off Clinic, waarbij de keepers ons kunnen leren kennen en vice versa. Een startschot van een nieuw seizoen, waar wij met heel veel plezier naar uitkijken. 

Ik, Marieke Ruigrok, zal als hoofdtrainer namens EKA 4 Clubs wekelijks de keeperstrainingen verzorgen samen met de keeperstrainers van de club. De trainingen zullen plaats vinden op de maandag middag/avond. I.v.m. veldcapaciteit beginnen we maandag 7 september met de eerste keeperstraining van het seizoen. Verder informatie over de trainingstijden volgt z.s.m..
 
Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie en de club aan de slag te gaan en er een fantastisch leuk seizoen er van te maken!
 
Met vriendelijke groet,
 
Marieke Ruigrok
EKA 4 Clubs