RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Accommodatie 28-10

(ON)VEILIGE VERKEERSSITUATIES!

Nieuws afbeelding

 Beste leden, ouder(s)/verzorger(s),

Graag willen we alle ouders nogmaals attent maken op de verkeerssituatie rondom Tempo '34. 

Op dit moment is het al schemerig en donker aan het einde van de middag. Dit betekent ook dat leden en/of trainers die op de fiets komen, niet altijd goed te zien zijn.

Door oplettende ouders zijn wij geattendeerd op onveilige (oversteek)situaties, maar ook op rondrijdende politie. Uiteraard nemen wij de veiligheid van onze leden en/of trainers graag serieus.

Daarnaast wijzen wij u er op dat de Zuiderparkweg (de afslag vanaf de rotonde naar het Tempo ’34 terrein), alsmede de Charloisse Lagedijk beiden een openbare weg betreft.
Het is dus niet toegestaan hier stil te gaan staan (ook mét parkeerlichten) om uw kind(eren) af te zetten en/of op te halen. Ook niet op de korte oprit voor de poort/het hek van ons terrein.
Dit levert gevaarlijke situaties op voor leden en/of trainers die op de fiets komen.

Wanneer u uw kind(eren) komt af zetten en/of op halen, dan dient u het openbare parkeerterrein te gebruiken. Daar kunt u uw auto kort parkeren om uw kind(eren) af te zetten en/of op te halen.

Bij herhaaldelijke onveilige (oversteek)situaties zijn wij helaas wel genoodzaakt om maatregelen te nemen. Maar vooralsnog gaan wij er vanuit dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt en de auto parkeert omwille van de veiligheid.

Met sportieve groet, 

Namens het bestuur van RGHC Tempo '34