RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Jeugd 26-11

Kerstvakantie Junioren

Nieuws afbeelding
Beste jeugdleden, ouder(s) en/of verzorger(s) van jeugdleden,

Aanstaande zaterdag zal de laatste speelronde zijn van de onderlinge wedstrijden voor jeugdteams. We hopen dat de jeugd een aantal leuke wedstrijden heeft kunnen spelen. Elk weekend spelen of tegen een gelijkwaardig team is helaas niet altijd mogelijk gebleken. Maar er waren ook voldoende wedstrijden waar spanning en sensatie de boventoon voerde. We willen in ieder geval alle vrijwilligers en betrokkenen die deze opzet mede mogelijk gemaakt hebben dan ook hartelijk danken.

Trainingen jeugdleden
De trainingen van de jeugdteams zullen volgens het huidige schema doorlopen tot en met vrijdag 11 december. In verband met de kerstperiode zijn er van maandag 14 december tot en met vrijdag 1 januari geen trainingen en zal het terrein gesloten zijn. Maandag 4 januari starten de trainingen weer, mits de weersomstandigheden dit toelaten.

Pietentraining
Ook al kan de Sint niet op bezoek komen vanwege de Coronamaatregelen, de kleinste hockeyers vergeet hij zeker niet. Op woensdag 2 december zal er voor onze jongste jeugd leden dan ook een speciale Pietentraining gegeven worden.

Winterwonderland toernooi
Onze kersverse jeugdcommissie heeft aangekondigd op zondag 13 december een speciaal Winterwonderland toernooi te organiseren voor onze A, B, C en D jeugdleden. Kijk voor meer informatie op de website of social media (Facebook of Instagram) van de jeugdcommissie. Het beloofd een sfeervol toernooi te worden, waar uiteraard alle richtlijnen gevolgd worden.

Weersomstandigheden
Aangezien we dit seizoen geen zaalhockey aanbieden, maar het veldhockey gedurende de winterperiode door laten lopen, kan het voorkomen dat de weersomstandigheden soms aanleiding geven tot afgelasting van trainingen. De technische commissie zal hiertoe altijd en in samenspraak met de veldcommissaris en trainersco├Ârdinatoren een algemeen besluit nemen. Afgelasting gebeurd altijd centraal via de TC en niet zelfstandig. We verzoeken iedereen dan ook vriendelijk om dergelijke berichten af te wachten via de bekende kanalen (website, lisa-app, social media).

Hervatting competitie
De overheid heeft nog geen duidelijkheid gegeven over eventuele versoepeling van maatregelen waardoor de competitie ook weer hervat zou kunnen worden. Vooralsnog mikt de KNHB op hervatting medio januari, maar uiteindelijk pas nadat de overheid hiertoe de maatregelen versoepeld. Zodra hier meer informatie over komt zullen wij dat met jullie delen. Indien de competitie in januari nog niet hervat kan worden, overweegt de TC om de onderlinge wedstrijden tussen jeugdteams te hervatten, al dan niet in een iets andere vorm.

We vertrouwen erop jullie hiermee geïnformeerd te hebben en wensen een ieder, ondanks deze bijzondere tijden, alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2021 toe.