RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
(Super) mini's 14-6

Startweekend Hollywood 20 en 21 augustus! Kom jij Shinen?

Nieuws afbeelding

STARTWEEKEND "Hollywood”

20-21 augustus

Kom jij ook shinen op de rode loper?


Wat?
Startweekend is HET feestelijke begin van het hockeyseizoen voor de jongste jeugd leden (Supermini’s, F en E) van Tempo’34.
Vrijdag hebben we een disco, gaan we lasergamen en is er een bonte avond. Dus als je een leuk optreden wil doen, geef je dan op! ([email protected])
Als je wilt mag je ook een nachtje op de club slapen. We slapen in grote tenten. Als je nog niet te moe bent, mag je ook altijd nog meedoen aan het pyjama hockey. Als teams blijven slapen vragen wij 2 begeleiders (18+) per team.


Zaterdag staat in teken van hockeyactiviteiten.


Opgeven

Wij bieden de volgende opties:


Optie A: vrijdagavond, overnachten (ontbijt), zaterdag€ 15,-*

Optie B:vrijdagavond en zaterdag (na het ontbijt) € 10,-*       

De prijzen zijn inclusief drinken, tussendoortjes, T-shirt, lunch op zaterdag (en ontbijt bij optie A)


U kunt rekening houden met de volgende tijden:
vrijdagavond19:00 – 22:00 (indien optie B)Zaterdag09:00 – ongeveer 14:00 


U kunt uw kind aanmelden door een email te sturen naar [email protected] met daarbij de naam van uw kind(eren), de gekozen optie en, indien bekend, het team van uw kind(eren). Zou u daarbij ook aan kunnen geven of er foto’s van uw kind(eren) gemaakt mogen worden tijdens het startweekend. Het geld kunt u overmaken op NL13 ABNA 044.63.40.685 t.n.v. RGHC Tempo ’34. Graag de naam van uw kind(eren) en de optie vermelden.

Mocht het Startweekend i.v.m. wijzigende coronamaatregelen niet door kunnen gaan, zullen wij u het betaalde bedrag terugstorten. Wij zullen tijdens het startweekend de protocollen voor het houden van kampen volgen.  

Wij wensen u een fijne vakantie en hopelijk tot 20 en 21 augustus!