RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 26-7

Word jij ons nieuwe lid van de barcommissie?

Nieuws afbeelding

Beste Leden, Ouders van leden, 


Wij  zijn op zoek naar jou! Een fanatiek lid/ouder voor de barcommissie om onze gezellige bar goed te runnen. Ben je een talent in organiseren, handig aan de bar of gewoon bereid mee te helpen? Aanmelden kan dan door te mailen naar [email protected] Een vereniging zijn we samen!


Wij werken met een bar die gerund wordt door de eigen leden/ ouders van de leden en overige vrijwilligers. Echter wordt de toch wel complexe organisatie en aansturing hiervan momenteel slechts door twee vrijwilligers verricht. Dit is een enorme klus en dat verdient een bredere commissie! 


De barcommissie is het aanspreekpunt voor alle zaken betreffende de verstrekking van dranken en etenswaren, onderhoud en hygiene rond de bar en in de keuken en het financiële beheer betreffende barinkomsten en -uitgaven. 

Op zaterdag en zondag ligt de eindverantwoordelijkheid voor de bar en keuken bij de barcommissie. Tevens deelt de barcommissie verantwoordelijkheid, in overleg met het bestuur, voor niet-hockey activiteiten, zoals hockey-, familie- en bedrijfsfeesten.


Wil je ook iets betekenen voor RGHC Tempo’34 en wil je de barcommissie versterken meld je dan aan door te mailen naar [email protected]. Uiteraard zijn beide commissieleden bereid toelichting te geven voordat je definitief besluit.

Bijlage