RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 5-8

Uitnodiging Algemene leden vergadering 15 september 2021

Beste leden, ouders van jeugdleden,
 
De jaarlijkse ALV komt eraan. Op woensdag 15 September, aanvang 20:00u, kijken we terug en blikken we vooruit. We stellen de begroting vast en benoemen bestuursleden voor komend seizoen.
 
Jullie zijn van harte welkom om hierbij mee te beslissen. Wij verzoeken u vanwege de huidige situatie u aan te melden voor de vergadering. Dit om er zeker van te zijn dat wij voor iedereen voldoende afstand kunnen garanderen. Ben je verhinderd, dan kun je een volmacht geven. Dit kan door een machtiging ten minste drie dagen voor de aanvang (uiterlijk 12 september) van de vergadering per e-mail aan [email protected] te sturen.
 
Harrie Huisman zal helaas aftreden als Penningmeester.
Tony Ong (voorzitter), Roderik van Rosse (bestuurslid TC), Anneleen Theeuwkens (secretaris) zullen zich herkiesbaar stellen voor het komende seizoen.
 
Het Bestuur zal Wil Huisman bij de algemene ledenvergadering voordragen als nieuwe penningmeester. 

Kandidaten voor het bestuur zijn tevens van harte uitgenodigd om dit aan ons kenbaar te maken. Het bestuur is op zoek naar een bestuurslid "Communicatie en Relatie" en een bestuurslid TC Jongste Jeugd. Lijkt het jou wat om bestuurslid communicatie en relatie of bestuurslid TC Jongste Jeugd te worden? Stuur dan een mail naar [email protected] met jouw motivatie.
 
Heb je een onderwerp waarvan je vindt dat het op de agenda hoort, stuur dat dan uiterlijk 9 September naar [email protected] 
 
De ALV-stukken van vorig jaar zijn beschikbaar op het gesloten deel van de Tempo-site. Om die te zien, log je in in Lisa via Mijn Tempo. Je gebuikt hiervoor je lidnummer en wachtwoord. De stukken vind je dan onder Club, optie Documenten, suboptie Algemene Leden Vergadering.
 
Tot uiterlijk 9 september kunnen jullie reageren op de notulen van vorig jaar.