RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 19-4

Seizoen 2022-2023

In voorbereiding op het nieuwe seizoen is het handig om te weten waar wij aan toe zijn bij het maken van de teamindelingen, het vastleggen van trainers en de inschrijving bij de KNHB.
Wij kijken ernaar uit om weer lekker te hockeyen, competitie te spelen en leuke activiteiten te organiseren voor onze leden. 


Inschrijven
Nieuwe leden kunnen instromen in een team of trainingsgroep stuur hiervoor een mail naar [email protected] . De teamindelingen zijn naar verwachting eind juni bekend en zullen dan ook worden gecommuniceerd. Meer informatie over lidmaatschap, contributie etc is hier te vinden.
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze website. Let op dat je na insturen van het formulier binnen een week een bevestiging ontvangt van de ledenadministratie. Vanaf dat moment sta je, of staat je zoon/dochter, bij ons ingeschreven.


Opzeggen lidmaatschap
Natuurlijk vinden wij het jammer als onze leden besluiten om hun lidmaatschap op te zeggen. Wil je toch opzeggen, dan geldt 1 mei als uiterlijke opzegdatum. Dit zodat wij op tijd weten hoeveel leden wij moeten indelen voor de nieuwe competitie. Meld je je na 1 mei af maar voor 15 mei dan ontvang je een boete van €50,- na 15 mei zal de volledige contributie in rekening worden gebracht. 


Opzeggen gebeurt bij de ledenadministratie. [email protected] Uitsluitend opzeggen bij de ledenadministratie is een geldige opzegging. Let op: je kunt je lidmaatschap niet opzeggen als je de contributie van het afgelopen seizoen niet volledig hebt betaald.