RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Evenementen 18-5

2e Pinksterdag (6 juni) Familietoernooi 2022

Beste Tempo-leden,

Gezien de weersomstandigheden voor Hemelvaart en het aantal aanmeldingen is er besloten om het Familietoernooi dit jaar eenmalig te verplaatsen naar 2e Pinksterdag.

Het toernooi zal derhalve plaats vinden op maandag,6 juni,voor alle leden van Tempo '34 en hun familie, vrienden en kennissen.

Tijdens deze dag zullen teams van 7 personen het opnemen tegen elkaar! De dag zal beginnen met een lekker bakje koffie waarna de teams zullen gaan strijden om de wereldberoemde wisselbokaal. Door middel van wedstrijden en spelletjes zal één van de teams er weer vandoor gaan met de kinderwagen. Na de activiteiten bieden wij alle deelnemers een smakelijke BBQ aan.

Teamsamenstelling

Zoals de naam van het toernooi al aangeeft gaat het hier om een familietoernooi.Probeer dus in de teamsamenstelling rekening te houden met een leuke mix van familie en vrienden alsmede ook hockeyervaring.Ook niet hockeyers (vaders en moeders etc.) worden van harte uitgenodigd gezellig mee te doen!Teams dienen te bestaan uit tenminste 7 en maximaal 10 spelers. De wedstrijden zullen op een half veld gespeeld worden volgens het Hockey7 principe van 7 tegen 7zonder keeper.

De inschrijfkosten zijn dit jaar voor deelnemers van 12 jaar en ouder € 12,50-. Dit is het deelname bedrag voor het toernooi en BBQ. Voor deelnemers jonger dan 12 jaar is het deelname bedrag € 7,5. Indien er niet wordt deelgenomen aan het toernooi maar wel graag een hapje mee wordt gegeten met de BBQ kan dat voor € 7,50.

Verder verzoeken wij elk team een aanvoerder aan te wijzen. Deze aanvoerder zal de inschrijving doen en tijdens het toernooi het aanspreekpunt zijn voor het team. Hij of zij dient bij binnenkomst het gehele inschrijfbedrag in een keer te betalen via de pin en na de betaling zal hij/zij het dagprogramma overhandigd krijgen.

De aanmeldingen welke we al ontvangen hebben zijn dan ook geregistreerd voor de 6e juni. Mocht jouw team toch niet kunnen op 2ePinksterdag vernemen we dat graag.

De inschrijvingen zullen sluiten op 1 juni, duswees er snel bij! Bij aanmelding graag ook een teamnaam en de leeftijden & hockeyervaring van de teamgenoten vermelden. Dan kunnen wij daar rekening mee houden bij het indelen van de poules!

Meer informatie volgt z.s.m.

Wij rekenen op een hoge opkomst en heel graag tot de 6e juni!

Met vriendelijke groet, namens de organisatie

Roderik van Rosse