RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Algemeen 1-6

Uitnodiging ALV 2022

Beste leden, ouders van jeugdleden,

 

De jaarlijkse ALV komt eraan. Op woensdag 29 Juni, aanvang 20:00u, kijken we terug en blikken we vooruit. We stellen de begroting vast en benoemen bestuursleden voor komend seizoen.

 

Jullie zijn van harte welkom om hierbij mee te beslissen. Ons verzoek is om je aan te melden. Dit kan je doen door te mailen naar [email protected] . Ben je verhinderd, dan kun je een volmacht geven. Dit kan door een machtiging ten minste drie dagen voor de aanvang (uiterlijk 26 juni) van de vergadering per e-mail aan [email protected] te sturen.

 

Vanwege het vertrek van onze Secretaris en bestuurslid Technische Zaken zijn we urgent opzoek naar ouders die zich willen inzetten voor zijn of haar kind op onze hockeyclub.

 

Overige Kandidaten voor het bestuur zijn tevens van harte uitgenodigd om dit aan ons kenbaar te maken. Het bestuur is aanvullend bijvoorbeeld opzoek naar bestuurslid 'Communicatie en Relatie' en bestuurslid Technische zaken Jongste Jeugd? Stuur dan een mail naar [email protected] met jouw motivatie.

 

Heb je een onderwerp waarvan je vindt dat het op de agenda hoort, stuur dat dan uiterlijk 21 Juni naar[email protected].

 

De ALV-stukken van vorig jaar zijn beschikbaar op het gesloten deel van de Tempo-site. Om die te zien, log je in op Lisa via Mijn Tempo. Je gebuikt hiervoor je lidnummer en wachtwoord. De stukken vind je dan onder Club, optie Documenten, sub optie Algemene Leden Vergadering.

 

Tot uiterlijk 21 juni kunnen jullie reageren op de notulen van vorig jaar.