RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Jeugd 7-7

Startweekend Tijdmachine 19/20 augustus

Nieuws afbeelding

STARTWEEKEND

"tijdmachine”

19-20 augustus

Wat?

Startweekend is HET feestelijke begin van het hockeyseizoen voor de jongste jeugd leden (Supermini’s, F, E en J8D1) van Tempo’34. Vrijdag starten we met een gezellig feest. Voor de kinderen die willen, mogen blijven slapen op de club (onder begeleiding van volwassenen). We slapen dit jaar in grote tenten. Per team dat blijft slapen vragen wij 2 begeleiders (18+).

 

Vrijdagavond is er ook een bonte avond. Als uw kind (eventueel samen met een vriendje of vriendinnetje) wil optreden, dan mag dat. Wilt u dit doorgeven aan ons (via [email protected]).

 

Zaterdag staat in het teken van hockey.

 

Opgeven

Wij bieden de volgende opties:

 

Optie A: vrijdagavond, overnachten (ontbijt), zaterdag € 25,-*

Optie B: vrijdagavond en zaterdag (na het ontbijt) € 20,-*

De prijzen zijn inclusief drinken, fruit, tussendoortjes, T-shirt, lunch op zaterdag (en ontbijt bij optie A)

 

U kunt rekening houden met de volgende tijden:
vrijdagavond 19:00 uur – 22:00 uur (indien optie B)

Zaterdag 09:00 uur – ongeveer 14:00 uur

 

U kunt uw kind aanmelden door een email te sturen naar [email protected] daarbij de naam van uw kind(eren), de gekozen optie en, indien bekend, het team van uw kind(eren). Zou u daarbij ook aan kunnen geven of er foto’s van uw kind(eren) gemaakt mogen worden tijdens het startweekend.

Het geld kunt u overmaken op NL13 ABNA 044.63.40.685 t.n.v. RGHC Tempo ’34. Graag de naam van uw kind(eren) en de optie vermelden.

 

Graag aanmelden voor 12 juli.

Mocht het Startweekend i.v.m. wijzigende coronamaatregelen niet door kunnen gaan, zullen wij u het betaalde bedrag terugstorten.

Wij wensen u een fijne vakantie en tot 19 en 20 augustus!

Met sportieve groet,

Team Startweekend – Tijdmachine