RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
Dames1 Web_1.jpg Dames1_Bewerkt_2.jpg Dames1_bewerkt_3.jpg Dames1_Bewerkt_4.jpg Foto 1_Heren2_bewerkt.jpg Heren2_bewerkt3.jpg Heren2_bewerkt_2.jpg Tempo feest_bewerkt1.jpg Tempo feest_bewerkt2.jpg Tempo feest_bewerkt3.jpg
Evenementen 14-11

Kerstballentoernooi op 15 december !

Nieuws afbeelding Tempo '34 Kerstballentoernooi 

De dagen worden weer korter en 's avond is het al snel donker, dus binnenkort is het dan ook weer tijd voor de gezelligste periode van het jaar: KERSTMIS! 

En dat betekent dat wij weer een kerstballen toernooi voor jullie gaan organiseren en wel op vrijdag 15 december!

Dus hoogste tijd om je kerstteam bij elkaar te roepen en samen ten strijde te trekken! In de jaren voor Corona was het toernooi altijd groot succes en wij hopen die traditie dit jaar weer in ere te kunnen herstellen. Maar daar hebben we jullie Senioren, veteranen, recreanten en A teams voor nodig. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld zonder keeper op een half veld, dus een team dient minimaal uit 7 spelers te bestaan, maar uiteraard mogen er ook 1 of 2 wisselspelers aan het team toegevoegd worden.

Deelname aan het toernooi is mogelijk vanaf 16 jaar of ouder en uiteraard mogen hockeyers van buiten Tempo ’34 ook toegevoegd worden aan je team.

De inloop van het toernooi is om 18:30 uur en de eerste wedstrijden zullen om 19:00 starten.

Er kan vanaf nu ingeschreven worden via [email protected]  

Voor slechts 50 euro per team kunt u deelnemen aan dit o zo gezellige toernooi. Het avondeten wordt geregeld. Uiteraard is er ook een prijs voor het team dat speelt in het mooiste kerstoutfit, dus doe je best en trek met je team een leuk kersttenue uit de kast.

Let op! De teams bestaan uit tenminste 7 personen en maximaal 9 personen. Graag iemand aanwijzen die zijn of haar team inschrijft en deze persoon is tevens de captain van het team en het aanspreekpunt gedurende de avond. Tevens bij aanmelding aangeven wat het teamnaam is en uit hoeveel personen je team bestaat. Het complete bedrag van het team dient in een keer afgerekend te worden bij de bar.

Na het hockeyen is er uiteraard nog voldoende gelegenheid om onder het genot van een biertje of glaasje Glühwein gezellig na te praten of wellicht nog even te dansen op Mariah Carey's 'All I want for Christmas' !

Wij zien u graag op vrijdag 15 december!