RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Algemeen 10-8

BALLENJONGENS EN BALLENMEISJES ABN AMRO CUP 2017

Nieuws afbeelding
Over een kleine maand is het tijd voor de tiende editie van de ABN AMRO Cup. Dit voorbereidingstoernooi voor de mannen van de hoofdklasse is inmiddels de traditionele aftrap voor het hoofdklasseseizoen en dus vindt het ook dit jaar weer plaats. Op donderdagavond 31 augustus vinden de voorrondes plaats op 4 verschillende clubs in Nederland met daarna het finaleweekend op zaterdag 2 september en zondag 3 september op hockeyclub Rotterdam.
 
Voor het finaleweekend zijn we op zoek naar ballenjongens en ballenmeisjes. Dit is natuurlijk een unieke mogelijkheid om op het veld te staan met de beste hockeyers van de Nederlandse competitie en daarbij ook ontzettend leuk om te doen.
 
Ballenjongens/meisjes kunnen zowel als team of als individu hiervoor aanmelden (dit kan door te mailen naar [email protected] ). Graag onder vermelding van naam, hockeyclub, geboortedatum en wanneer van toepassing voorkeur voor zaterdag of zondag. Op de dag zelf wordt gezorgd voor al het benodigde materiaal en een drankje na de wedstrijd.
 
Ouders en Tempoleden zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken.
 
Hieronder de informatie met data en tijden:
Zaterdag 2 september op HC Rotterdam
(2x 35 minuten)
Tijdstip        Veld                     
13.00           1,2,3
15.00           1,2,3

 Zondag 3 september op HC Rotterdam
(2x35 minuten)
Tijdstip        Veld     
12:30           1
13.00           2,3     
15.00           1,2,3