RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Algemeen 17-9

SPONSORCOMMISSIE ZOEKT VERSTERKING

Nieuws afbeelding De sponsorcommissie zoekt nieuwe commissie leden.

Vind jij het leuk om met bedrijven in gesprek te gaan uit naam van onze mooie vereniging? Ben jij goed in het doen van acquisitie en haal je hier ook voldoening uit? 

Dan zijn wij op zoek naar jou. 

De sponsorcommissie valt onder de directe verantwoordelijkheid van Mario, onze voorzitter en bestaat momenteel uit Itha en Berry. Beiden zijn zeer regelmatig op de club. 

Om de huidige en toekomstige ambities van onze mooie vereniging waar te kunnen maken is sponsorgeld nodig. Maar daarnaast zijn wij ook onze sponsoren zeer dankbaar die zogenaamde natura of evenementen sponsoring verzorgen. Er is dus meer mogelijk dan alleen het klassieke bordsponsoren. 
Denk je dat jij dit kunt verkopen aan potentiele sponsoren of vind je het juist leuk om met de huidige sponsoren te schakelen, wacht dan niet langer. 

Je kunt net zoveel tijd en energie kwijt in de commissie als jij kwijt kunt. Al is het 1 dag per maand, zelfs dat is mogelijk. 

Wij proberen minimaal 3x per jaar te vergaderen en het liefste 4x per jaar een mooi sponsor event te organiseren. 

Het enige wat wij zoeken is iemand met hart voor onze vereniging die in staat is om geen product of dienst te verkopen, maar liefde voor de hockeysport en investering in talenten. 

Hebben wij je enthousiast gemaakt of wil je eerst meer informatie, mail dan naar [email protected] of schiet Mario, Itha of Berry aan op de club. 

Met sportieve groet,

De sponsorcommissie