RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
TC 21-3

26 MAART WORKSHOP VOOR JONGSTE JEUGD COACHES

Nieuws afbeelding

Beste coach, trainer of manager van een Jongste Jeugd team bij Tempo '34,

Na twee succesvolle workshops over training geven in februari en een workshop voor jeugdcoaches, staat nu het coachen van jongstejeugd teams in het spotlicht. Aanstaande maandag, 26 maart, staat de workshop coachen van jongste jeugd op het programma. Iedere deelnemer krijgt na afloop een certificaat.

Ook deze workshop wordt gegeven door Remco Hartgers. De reacties op zijn eerdere workshops waren zeer enthousiast: 'Wat een ontzettend leuk en inspirerend verhaal vertelt Remco! Je zou er zin van moeten krijgen als hockeyer!'

Voor deze workshop zijn niet alleen alle coaches uitgenodigd, maar ook trainers. Ook als je alleen trainingen geeft en niet coacht, is het toch goed om ook iets over coachen te leren. Het is bovendien een mooie gelegenheid voor interactie tussen coaches en trainers, om tot een nog betere samenwerking te komen.

Tijdens de workshop wordt onder meer aandacht besteed aan communiceren met jeugd en de organisatie rondom de wedstrijden. In het onderdeel 'Technieken Tactiek'krijgen de coaches tips hoe zij hun elftal op zaterdag beter kunnen laten spelen.

WAT? Workshop coachen voor Jongste Jeugd.

VOOR WIE? Jongste Jeugd coaches van Tempo ‘34, trainers en andere belangstellenden.

WANNEER? Maandag 26 maart van 20.00 uur tot 22.00 uur.

WAAR? In het clubhuis van Tempo ‘34.

DOOR WIE? Remco Hartgers van The Hockey Factory.

AFRONDING Aanwezige coaches ontvangen een certificaat van deelname.

Wie is Remco Hartgers?

  • Opleider KNHB, opleidingen Hockeytrainer 3 & 4
  • Hoofd- en overgangsklassecoach bij diverse verenigingen
  • Oud-bondscoach Canada, Zwitserland en Zimbabwe
  • Oprichter van The Hockey Factory (in gebruik bij de trainers van Tempo '34)

De Technische Commissie van Tempo '34 streeft ernaar het trainen en coachen van hockeyteams op een hoger niveau te brengen, door coaches en trainers te ondersteunen en te begeleiden. Deze workshop staat in het teken daarvan. De TC rekent dan ook op je komst. We stellen het op prijs als je per e-mail aan[email protected]laat weten of je wel of niet aanwezig bent.

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie Tempo '34