RGHC TEMPO '34 VOOR MEER DAN SUCCESVOL HOCKEY ALLEEN
header-tempo-1.jpg header-tempo-2.jpg header-tempo-3.jpg
Algemeen 9-11

GROTE CLUBACTIE UPDATE

Nieuws afbeelding

De Grote Clubactie lotenverkoop is nu al weer een tijdje bezig en we hopen dat jullie nog lekker aan het verkopen zijn. De eerste volle boekjes zijn nu al ingeleverd in de "schatkist” die op de Tempobar staat. Loten zijn ingevoerd en de  tussenstand is nu  € 1217,-- . Heb je alle loten verkocht lever dan je boekje in op de club. Wil je nog meer loten verkopen ? Dat kan er liggen lege boekjes klaar naast de kassa op de bar. Lever je lotenboekje zo snel mogelijk in dan kunnen wij de gegevens verwerken.

Wist je dat ?

- Je uiterlijk 24 november je lotenboekje in kan leveren.

- Ieder lot kost € 3,- en daarvan gaat € 2,40 naar onze club.

- Je ook online loten kan kopen ( zie nieuwsbericht met link )

- De persoon die een lot koopt vult zijn/haar gegevens in op het lot en wij sturen dit door naar de Grote Clubactie.

-De Landelijke actieperiode loopt van 15 september t/m 22 november 2018. Op 12 december 2018 verricht een notaris de trekking van de Grote Clubactie 2018. De trekkingsuitslag wordt gepubliceerd op de website van de Grote Clubactie.

MOOIE PRIJZEN VOOR DE BESTE LOTENVERKOPERS !!

Het team dat meer dan 200 loten verkoopt maakt kans op een hockeyclinic beschikbaar gesteld door de Grote Clubactie.

Doe mee aan de Kids-Verkoopwedstrijd! Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie deze wedstrijd speciaal voor lotenverkopers t/m 13 jaar. Meld je aan bij: kids.clubactie.nl De beste lotenverkopers maken kans op een PS4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark, een sportclinic of een korting bij Masita.
Ben je klaar met loten verkopen? Schrijf je dan in voor de Kids-Verkoopwedstrijd en vul jouw totaal aantal verkochte loten in.

Maar ook Tempo stelt leuke prijzen beschikbaar voor de beste verkopers en het best verkopende team.

Laten we er samen een groot succes van maken…!